2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: úszás

21 cikk 1/3 oldal

Mintegy 350 ezer nézőt várnak a vizes vb-re

Közel 350 ezer nézőt várnak a nyári vizes világbajnokságra, köztük 85 ezer külföldit, a versenyzők és kísérőik elszállásolására mintegy 85 ezer vendégéjszaka szállodai kapacitást kötöttek le – közölte Borsa Miklós, a világbajnokságot szervező és lebonyolító Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője az MTI érdeklődésére csütörtökön.

Úszás: Kapás, Hosszú, Verrasztó és Gyurta is nyert Marseille-ben

Két győzelmével Kapás Boglárka szerepelt a legjobban a magyarok közül a pénteki nyitónapon a marseille-i pénzdíjas úszóversenyen, amely a második állomása a Golden Tour elnevezésű, 50 méteres medencébe kiírt franciaországi sorozatnak.

Hosszúék belakták a Duna Arénát

„Ilyesmire valószínűleg csak a magyarok képesek!” Ezt Cornel Marculescu, a Nemzetközi Úszószövetség román igazgatója mondta a keddi ünnepélyes bejáráson.

Új mesterrel új stílus

Gyurta Dániel úgy tervezi, hogy az első versenye az április végi országos bajnokság lesz.

Úsznak egy álló napig

2500 résztvevővel – köztük megannyi fiatal iskolással – ma délelőtt elindult az „Univer24, Az Úszás ünnepe” nevű rendezvény.

London örök hőse

Risztov Éva gyerekként békanyálas, zöld vizű medencében úszott, ilyen környezetből nem szoktak kinőni olimpiai bajnokok – neki azonban sikerült.

Kilenc arany Hosszú Katinka hétvégi mérlege

Hosszú Katinka a pénteki és szombati három-három elsőség után három aranyérmet nyert a nizzai nemzetközi úszóverseny vasárnapi befejező napján is, amelyen a férfiaknál ugyancsak avattak magyar győztest Verrasztó Dávid személyében.

19-es számrendszer

Ahogy belépünk a „szentélybe”, máris ott a szemünk előtt a legendás, 19 méteres medence, négy pályával, 150-170 centis vízmélységgel.

21 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!