2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Címke: úszás

107 cikk 1/11 oldal

Rekordmezőny az idősebbek vizes világbajnokságán

A masters, vagyis az idősebb korosztály képviselőinek vetélkedésével folytatódik hétfőtől augusztus 20-ig a 17. vizes világbajnokság, amelyen rekordnagyságú mezőny, 10 ezer versenyző indul.

A vizes világbajnokság orvosi csapata 1040 beavatkozást hajtott végre

Merkely Béla, a magyarországi vizes világbajnokság orvosi hátterét biztosító csapat vezetője az M1 aktuális csatornán pénteken elmondta: a vb alatt 1040 beavatkozásra volt szükség, ebből 130 alkalommal került kórházba sportoló vagy edző, és csaknem ötszázan vettek részt az ellátásban.

Félévente vizes vb

Csupán hat hónap kellett hozzá, hogy az ország kigazdálkodja a zajongók szerint kigazdálkodhatatlan és soha meg nem térülő befektetést.

Milák mottója a szerénység

Milák Kristóf egyelőre nem tud mit kezdeni a rászakadt népszerűséggel, de mivel mottója a szerénység, aligha fenyegeti a nagyképűség veszélye a tárnoki úszót.

Randevúzott múlt és jövő

Sós Csaba szövetségi kapitány egyik kedvenc bonmot-ja a vasárnap befejeződött vizes világbajnokság kapcsán, hogy a magyar válogatottban ott volt múlt, jelen és jövő.

Nekik most nyolc volt

Hosszú Katinka a zászlóshajónk, az ő eredményessége határozza meg a csapat sikerességét – mondta az úszók szakvezetője.

Négy magyar érem búcsúzóul

Abszolút elégedett vagyok az egész heti teljesítményemmel, világbajnokságon még sohasem szereztem négy érmet – mondta a második aranyérme után az Iron Lady.

107 cikk 1/11 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!