2017. február 26., vasárnap, Edina napja

Címke: úszás

43 cikk 1/5 oldal

Hosszúék belakták a Duna Arénát

„Ilyesmire valószínűleg csak a magyarok képesek!” Ezt Cornel Marculescu, a Nemzetközi Úszószövetség román igazgatója mondta a keddi ünnepélyes bejáráson.

Új mesterrel új stílus

Gyurta Dániel úgy tervezi, hogy az első versenye az április végi országos bajnokság lesz.

Úsznak egy álló napig

2500 résztvevővel – köztük megannyi fiatal iskolással – ma délelőtt elindult az „Univer24, Az Úszás ünnepe” nevű rendezvény.

London örök hőse

Risztov Éva gyerekként békanyálas, zöld vizű medencében úszott, ilyen környezetből nem szoktak kinőni olimpiai bajnokok – neki azonban sikerült.

Kilenc arany Hosszú Katinka hétvégi mérlege

Hosszú Katinka a pénteki és szombati három-három elsőség után három aranyérmet nyert a nizzai nemzetközi úszóverseny vasárnapi befejező napján is, amelyen a férfiaknál ugyancsak avattak magyar győztest Verrasztó Dávid személyében.

19-es számrendszer

Ahogy belépünk a „szentélybe”, máris ott a szemünk előtt a legendás, 19 méteres medence, négy pályával, 150-170 centis vízmélységgel.

Találkozó a forradalmárokkal

Bienerth Gusztáv megválasztása, január 8. óta gőzerővel folyik a sportágon belül a „rendszerváltás”. A legfontosabb személycserék már megtörténtek.

Új korszak új kapitánnyal

Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszószövetség új elnöke erőltetett iramot diktál; olyan elnökségi ülést vezényelt, amelyen földindulásszerű változások következtek be.

43 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!