2017. április 23., vasárnap, Béla napja

Címke: úszás

23 cikk 1/3 oldal

Hosszú Katinka és a Gyurta fivérek győzelmei

Zsúfolt programmal, tizenkét döntővel ért véget az úszók Debrecenben rendezett országos bajnoksága szombaton, amely a Gyurta fivéreknek egy-egy, Hosszú Katinkának két aranyérmet hozott.

Mányoki Attila átúszta a Cook-szorost

Mányoki Attila, a nemzetközi hírű magyar hosszútávúszó sikerrel küzdötte le az újabb óceáni akadályt: ezúttal az új-zélandi Cook-szorost úszta át.

Hosszú tegnap már odapörkölt

Mindenki azt találgatta a Debreceni Sportuszodában az úszók országos bajnokságán, vajon továbbra is nyeretlen marad-e a világ legjobb úszónője.

Szolidárisak az edzővel az MTK-s úszók szülei

Szerdai cikkünk nyomán – bár nem állítjuk, hogy feltétlenül az által inspirálva – az MTK-s úszógyermekek szülei elhatározták, hogy kiáltványban védik meg a szakosztály vezetőedzőjét, a Fullánk című internetes bulvárlapban pedofíliával megvádolt Tóth Ramont. Az elhatározást tett követte, a szülők kiálltak a szerintük ártatlan szakember mellet, s az erről szóló közleményt el is juttatták szerkesztőségünkbe.

Kőbánya blues

Napok óta egy aktfotó tartja izgalomban (na nem úgy…) a honi úszótársadalmat. A felvétel egy meztelen fiatalembert ábrázol, az ágyékán egy tetoválással.

Vizes vb 2017 – A nemzetközi szövetség elégedett a szervezéssel

A vizes világbajnokságok eddigi legjobbjának ígérkezik a nyári, magyarországi vb Cornel Marculescu, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA ügyvezető igazgatója szerint – közölte az MTI-vel hétfőn a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft..

23 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!