2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: úszás

30 cikk 1/3 oldal

Nincs nyaralás, mindent ver a vizes vb

Nem mindenki kapcsolja össze a kétgyermekes anyukát a sporttal, pedig Demcsák Zsuzsa már a 2012-es labdarúgó-Eb közös magyar–horvát pályázatának is a szóvivője volt.

Megáldotta a pápa a magyar úszólányokat

Június 24-én meglátogatták a Szentatyát a „Sette Colli” (hét domb) nevű úszóviadalon részt vevő sportolók és az Olasz Úszószövetség vezetői. Sok

Lesz itt egy vb is…

Hosszú Katinka szerdán egy olyan hosszúságú, angol nyelvű nyílt levéllel jelentkezett, amelynek az elolvasásához háromnapi hideg élelemmel kell feltankolnia magát az embernek.

Ez már kinézett valahogy!

Bár Rióban, a 200 méteres pillangóúszás döntőjében – ahol óriási, de annál kellemesebb meglepetésre bronzérmes lett – már alaposan megismerhették Kenderesi Tamást a vetélytársak.

Több budapesti látványosság is vízkék köntösbe öltözik

Este vízkék köntösbe öltözik Budapest több ismert látványossága, a szervezők bejelentése szerint annak jeleként, hogy már csak egy hónap van hátra Magyarország eddigi legnagyobb sportrendezvénye, a vizes világbajnokság kezdetéig.

Hosszú Katinka nagyot úszott Monacóban

Hosszú Katinka szenzációs időeredménnyel nyert 200 méter vegyesen a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat monacói állomásának vasárnapi versenynapján.

Széles Sándor zseni volt, és ezt tudta is

Az úszó mesteredző temetésen ott volt szinte mindenki, aki csak számít a magyar úszósportban. Öregek és fiatalok, barátok és ellenségek.

30 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!