2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Címke: úszás

53 cikk 1/6 oldal

Valaha testvérek voltak

Hargitay András, a jelenlegi és Sós Csaba, a borítékolhatóan őt követő szövetségi kapitány. Barátok voltak, de nem biztos, hogy azok is maradnak.

Bienerth Gusztáv: új időszámítás kezdődik

Bienerth Gusztáv hétfő óta személyes találkozókon egyeztet a MÚSZ elnökségi tagjaival, és a többség felajánlotta neki a további együttműködés lehetőségét.

A muszlim lányoknak is kötelező az úszásóra

A szinte egész Svájc területén kötelező úszásoktatás komoly súrlódásokat okozott az elmúlt években a muszlim bevándorlók és a többségi társadalom között.

Új kapitánnyal nyugodtabb vizekre

Több mint egyéves, többnyire a sportág fényes eredményeihez és történelméhez méltatlan küzdelem után végre beköszönthet a béke időszaka a magyar úszósportban.

Hárman Gyárfás székéért

A Magyar Úszószövetség elnöksége 2017. január 8-ra tisztújító rendkívüli közgyűlést hívott össze a szövetség új elnökének megválasztására.

Három jelölt van Gyárfás megüresedett posztjára

Bienerth Gusztáv, Hornyák Viktor és Tóth István került fel a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökjelöltjeinek listájára, ugyanakkor a korábbi elnök, Gyárfás Tamás nem indul a posztért.

Gyárfást követheti a stábja

Azt még nem tudni, hogy ki lesz az új elnök, de nagyon valószínű, hogy mind az iroda személyzetében, mind a szakmai irányító stábban lesznek változások.

Brandet és rendet!

Üzleti partnereivel tartott kerekasztal-beszélgetést és évértékelést napjaink legjobb úszója, egyben egyik legnagyobb hatású magyar sportolója, Hosszú Katinka.

53 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!