2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: turizmus

71 cikk 1/8 oldal

Debütál a megújult gasztrosétány

A szőlőműveléséről nevezetes Etyek az elmúlt években népszerű idegenforgalmi célállomássá vált, elsősorban a borai­nak és gasztronómiájának köszönhe­tően.

Keresik a magyar kultúra helyét Isztambulban

A mindkét nép által osztott rokonságtudat fizikai megvalósulása elsősorban a hazánk isztambuli főkonzulátusának is otthonául szolgáló Isztambuli Magyar Intézetben érhető tetten.

Turistaházak újulnak meg a kéktúra mentén

A tavaly év végi kormánydöntések értelmében újabb jelentős beruházások indulhatnak el a hazai erdőkben, aminek köszönhetően XXI. századi létesítményekben lehet majd pihenni.

Dél-Borsodban is erősítenek

A két év múlva elkészülő beruházások új perspektívát jelentenek a dél-borsodi települések turisztikai összefogásában – hívta fel a figyelmet Tállai András államtitkár.

Több a szobafoglalás, mint egy éve

Miközben rekordmagasságokba emelkedett a hazai turizmus növekedési üteme az előző évben, addig a szálláshelyekre idén beérkezett foglalások száma már meghaladja a múlt év eleji forgalmat.

Budapest vonzóbb, mint valaha

Novemberig annyi időt töltöttek el a turisták Magyarország kereskedelmi szálláshelyein, mint 2016 egészében – derül ki a tegnap közzétett statisztikai jelentésből.

Többen csatolnak fel síléceket

A mostani szezont az enyhe időjárás miatt december 21-én kezdték meg, amelyet a sípályák számára kedvezőtlen komolyabb felmelegedés követett.

Magyarország a biztonság miatt is népszerű úti cél

Tavaly januártól novemberig a turisták annyi éjszakát töltöttek el Magyarországon, mint 2016-ban egész évben, 2017 első tizenegy hónapjában az ország minden részében nőtt a vendégforgalom.

71 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!