2017. április 26., szerda, Ervin napja

Címke: tüntetés

76 cikk 1/8 oldal

A magyar kormány mellett is tüntettek Brüsszelben, és a CEU-ért is

A magyarok többségének érdekét képviselő brüsszeli demonstráció résztvevői nem akarják, hogy egy uzsorás kívülről határozza meg a magyar belpolitikai életet – jelentette ki Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnöke Brüsszelben, az alapítvány szervezésében tartott szerdai demonstrációt követően az MTI-nek.

Szörnyként emlegetik Sorost

„Soros, tűnj el Macedóniából!” „Nem, a Soros- kormányra! – ilyen táblákkal tüntettek a spekuláns macedóniai befolyása ellen a balkáni országban.

A CEU ellen is tüntettek a fővárosban

Az alig százfős békés megmozdulás célja figyelemfelhívás volt arra, hogy elegük van a tüntetésekből, zavargásokból.

Fiatalok tüntettek Le Pen ellen Párizsban

A Nemzeti Front elnöke ellen tüntetők vasárnap este Párizsban rendőrökkel dulakodtak, akik könnygázzal próbálták feloszlatni őket.

Vízfestékes forradalom

Forró nagyhetet produkáltak Budapestre a központi spontán forradalomszervezők, de a fiataloknak is megvan a magukhoz való eszük.

Milliók tüntettek Venezuelában

Venezuela-szerte milliók vettek részt szerdán az újabb kormányellenes tüntetéseken. Az ellenzék bejelentette, hogy az erőszakos összecsapások ellenére – amelyek már kilenc ember halálával jártak – folytatja megmozdulásait.

Venezuela fővárosában ismét a tüntetők közé lőttek

Venezuela fővárosában ismét a kormányellenes tüntetők közé lőtt csütörtökön a nemzeti gárda, hogy megakadályozza a Caracas különböző kerületeiben gyülekező ellenzékieket, hogy a központban egyesüljenek.

76 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!