2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja

Címke: törvénymódosítás

8 cikk 1/1 oldal

Argentínában síppal fogadták a változást

Hangos dudálás, kiabálás és petárdázás hangzik Buenos Aires belvárosában. Motoros rendőrök fegyverekkel sietnek a helyszínre. A kerületet már előző nap lezárták, de az indulatokat így sem tudták megfékezni.

A lengyel szejm módosította a választójogi törvényeket

A lengyel szejm megszavazta csütörtök éjjel egyes választójogi törvények módosítását, az élénk parlamenti vita nyomán több kompromisszumos megoldást is tartalmazó változások a kormánypárt szerint a választások átláthatóságát célozzák, az ellenzék szerint viszont pártpolitikai érdekeket szolgálnak.

Start-számla nyitása a határon túliaknak

Határozathozatali dömpinggel fejezte be idei munkáját az Országgyűlés. Egyebek mellett döntöttek az életkezdési támogatás határon túli fiatalokra való kiterjesztéséről.

Nyugdíjas-szövetkezeti kedvezmény születik

Kiterjesztené a kormány a nyugdíjas-szövetkezeti tagság lehetőségét a korkedvezményes ellátásban részesülőkre is, az erről szóló törvényjavaslatot Nyitrai Zsolt fideszes képviselő már benyújtotta az Országgyűlésnek.

Hamarosan döntenek a képzési csomagról

Várhatóan már a jövő héten az Országgyűlés elé kerülhet a szakképzés átalakításával kapcsolatos törvénycsomag – tudta meg a Magyar Idők.

Hadat üzent a Fidesz a bizniszpártoknak

A tervek szerint országgyűlési választáson félszázalékos eredményt el nem érő pártoknak vissza kellene fizetni az államtól kapott kampánytámogatást.

8 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!