2017. július 21., péntek, Dániel, Daniella napja

Címke: theresa may

93 cikk 1/10 oldal

Lassan elfogy a levegő Theresa May körül

Tárgyalási feltételeinek és a brexitre vonatkozó elképzeléseinek átgondolását kérik Theresa May brit miniszterelnöktől egykori magas rangú köztisztviselők a kilépési tárgyalások újabb fordulója előtt.

Egyszer véget ér

Van olyan, amikor véget ér a kapcsolat. Jó volt, néhány fantasztikus pillanattal, néhány fájó emlékkel, de tényleg nincs tovább.

Útvesztőbe téved London

A londoni kormány csütörtökön hozta nyilvánosságra teljes egészében a világ egyik legbonyolultabb jogalkotási folyamatának tartalmát.

Ismertette a brit kormány az EU-tagság visszavonásáról szóló tervezetet

Bemutatta csütörtökön a brit kormány azt az átfogó törvénytervezetet, amelynek sarkalatos elemei közé tartozik a brit EU-tagságot rögzítő, 45 éve elfogadott törvény visszavonása és az uniós eredetű jogszabálytömeg átvezetése a brit jogrendszerbe.

Trump: Amerika minél előbb kereskedelmi megállapodást köt Londonnal

Donald Trump amerikai elnök szerint az Egyesült Államok „nagyon-nagyon gyorsan” kétoldalú kereskedelmi megállapodást köt Nagy-Britanniával a brit EU-tagság megszűnése után. Trump kijelentette azt is, hogy eleget tesz a nagy-britanniai látogatásra szóló meghívásának.

Brit dzsihadisták pénzelésével vádolják Rijádot

Világos és egyre erősebb” bizonyíték van arra, hogy a külföldi pénzek iszlamista szervezetek, gyűlöletbeszédet terjesztő hitszónokok és dzsihadista csoportok zsebeiben landolnak.

93 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!