2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: temetés

16 cikk 1/2 oldal

Végső búcsú Oláh Györgytől

A magyarok azon szűkebb köréhez tartozott, akiknek életútja és tudományos pályafutása a magyar nemzet legszebb jellemvonásait tükrözte vissza – mondta Orbán Viktor búcsúbeszédében.

Állami szertartás járt az Iszlám Állam által meggyilkolt katonáknak

Állami szertartás keretében eltemették az Iszlám Állam által meggyilkolt tíz katonát Libanonban, akiknek holttestére még a múlt hónapban talált rá a hadsereg a dzsihadistáktól visszafoglalt egyik területen a szíriai-libanoni határ térségében.

Szombaton lesz Makk Károly temetése

Szombaton 11 órakor lesz Makk Károly Kossuth-díjas filmrendező, a nemzet művésze temetése Budapesten, a Fiumei Úti Sírkert Nemzeti Emlékhely 41-es parcellájában – közölte kedden a Nemzeti Örökség Intézete az MTI-vel.

Szeptember 20-án búcsúztatják Lorán Lenkét

Szeptember 20-án, szerdán búcsúztatják Lorán Lenke Jászai Mari-díjas színésznőt, érdemes és kiváló művészt, aki életének 91. évében múlt vasárnap hunyt el.

Az ember, aki irtózott korunk hőseitől

Egészen gusztustalan, ahogy „korunk hősei” ma a Fideszt kommunistázzák, hiszen még a legalaposabb kritikusok is szeplőtelennek nevezték a fogantatást.

Végső búcsút vettek Schubert Évától

Pregitzer Fruzsina a Színházi Dolgozók szakszervezete nevében búcsúztatta, a július 11-én, nyolcvanhat éves korában elhunyt Kossuth-díjas színművésznőt.

Végső búcsút vettek Fónay Jenőtől

Végső búcsút vettek Fónay Jenő 56-os halálraítélt szabadságharcosról, a Politikai Foglyok Szövetségének (Pofosz) alapítójától és örökös elnökétől.

16 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!