2017. november 23., csütörtök, Kelemen, Klementína napja

Címke: temetés

11 cikk 1/2 oldal

Végső búcsút vettek Nepp József rajzfilmrendezőtől

Családtagjai, barátai, tisztelői és a rajzfilmszakma képviselői hétfőn végső búcsút vettek Nepp József Kossuth- és Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező-forgatókönyvírótól a Budakeszi temetőben.

Egyre népszerűbb az alternatív temetkezés

Bár évszázadokig földbe ásott koporsókban helyezték örök nyugalomra szeretteiket a magyarok, ma már – anyagi vagy érzelmi megfontolásból – sokan más módszerek mellett döntenek.

Végső búcsú Oláh Györgytől

A magyarok azon szűkebb köréhez tartozott, akiknek életútja és tudományos pályafutása a magyar nemzet legszebb jellemvonásait tükrözte vissza – mondta Orbán Viktor búcsúbeszédében.

Állami szertartás járt az Iszlám Állam által meggyilkolt katonáknak

Állami szertartás keretében eltemették az Iszlám Állam által meggyilkolt tíz katonát Libanonban, akiknek holttestére még a múlt hónapban talált rá a hadsereg a dzsihadistáktól visszafoglalt egyik területen a szíriai-libanoni határ térségében.

Szombaton lesz Makk Károly temetése

Szombaton 11 órakor lesz Makk Károly Kossuth-díjas filmrendező, a nemzet művésze temetése Budapesten, a Fiumei Úti Sírkert Nemzeti Emlékhely 41-es parcellájában – közölte kedden a Nemzeti Örökség Intézete az MTI-vel.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!