2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: TEK

14 cikk 1/2 oldal

Van-e rend rendőr nélkül?

Állandó a rendőri jelenlét a budapesti Hős utca környékén. Éjjel-nappal ötven-nyolcvan rendőr járőrözik az utcákon augusztus 22. óta. Az első három nap alatt 1800 polgárt igazoltattak.

Országszerte ünneplik az államalapítást

Országszerte tartanak ünnepségeket, családi és egyházi rendezvényeket vasárnap az augusztus 20-ai állami ünnep, Szent István napja alkalmából. A központi rendezvényeken idén még inkább kiemelt szerepet kap az Országház. A katonai tisztavatás után vízi és légi parádét lesz az Országháznál a Dunánál, az esti tűzijátékot is a Duna Parlament előtti szakaszára helyezték át a szervezők.

Abdeslam kapcsolatait kutatják hazánkban

A francia hatóságok nem hagytak fel a terrorszervezet teljes felderítésével, így újabb információk beszerzését kérték több államtól, Belgiumtól és Magyarországtól is.

Exkluzív videó: így fogták el S. Ábelt

S. Ábel csak feltételesen volt szabadlábon. A 29 éves gyanúsítottat a TEK az utcán fogta el július végén – az akciót most megtekinthetik a TEK felvételén.

Évekre börtönbe kerülhet S. Ábel

Feltételesen volt szabadlábon az erőszakos bűncselekmények ­miatt már kétszer is elmarasztalt S. Ábel, akit a minap robbanóanyag készítésének gyanújával helyeztek előzetes letartóztatásba.

Robbanószert állítottak elő fiatalok Nógrád megyében

Egy 17 és egy 18 éves fiút fogtak el a rendőrök Nógrád megyében, a fiatalok robbanóanyagokat és robbantószereket állítottak elő, és robbantásokat is végeztek Mátramindszent külterületén – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

A TEK segítségével fogták el S. Ábelt

A fiatalembert korábban elítélték azért, mert még 2013-ban egy budapesti gyorsétterem bejáratánál, majd bent is fegyverével többször a levegőbe lőtt.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!