2017. november 23., csütörtök, Kelemen, Klementína napja

Címke: TEK

15 cikk 1/2 oldal

Módos romákat akartak ölni

Az idegengyűlölet, a zsidó és cigány származású módos emberek lelövésének és kirablásának szándéka, illetve a lőfegyverekhez való vonzódás a közös a két férfiban.

Világbajnok a TEK csapata

A Terrorelhárítási Központ (TEK) csapata nyerte a különleges rendőri szolgálatok világbajnokságát az amerikai Orlandóban.

Világelső lett a TEK Amerikában

A november 12-től 17-ig, azaz egy teljes héten át tartó megmérettetésen 55 különleges rendőri egység mérte össze tudását.

TEK: Kiszabadult a Nigériában elrabolt magyar túsz

Kiszabadult és szombaton a Terrorelhárítási Központ munkatársainak kíséretében Budapestre érkezett az a magyar állampolgár, akit októberben raboltak el nigériai kalózok.

Csalás miatt előzetesbe került egy befektetési aranyat értékesítő férfi

Különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett a Nyíregyházi Járásbíróság pénteken egy férfit, akinek a cége befektetési arany értékesítésével foglalkozott és húsz sértettnek csaknem 130 millió forint kárt okozott – tájékoztatta a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője az MTI-t.

Él a nigériai kalózok által elrabolt magyar tengerész

Él és a körülményekhez képest jól van az a magyar tengerész, akit nigériai kalózok raboltak el kedden – közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Kalózok raboltak el egy magyart Nigériában

A minisztérium minden konzuli és diplomáciai eszközt felhasználva, a Terrorelhárítási Központtal (TEK) együttműködve dolgozik az ügy megoldásán.

Elfogták Gyurcsány volt párttársát

Elfogták a terrorelhárítók és előzetes letartóztatásba került Kőrös Gusztáv, a solti cigány önkormányzat vezetője, a Demokratikus Koalíció volt tagja.

15 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!