2018. január 24., szerda, Timót napja

Címke: TASZ

11 cikk 1/2 oldal

Provokatív támadás a számvevőszék ellen

A Közös Ország Mozgalom aktivistái festéket öntöttek a szervezet épületére, a Társaság a Szabadságjogokért pedig a számvevőszéket bíráló állásfoglalásában gyakorlatilag törvénysértésre buzdítja a pártokat.

Botrányba fullasztanák a 2018-as választást

Nehéz helyzetben vannak az ellenzéki pártok és a „politikai civilek” az Alapjogokért Központ igazgatója szerint, hiszen a Fidesz–KDNP 2006 ősze óta minden országos választást megnyert.

Megsértette a romák emberi méltóságát a tiszavasvári önkormányzat

A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság jogerős ítélete szerint, a jobbikos vezetésű tiszavasvári önkormányzat megsértette a helyi romák emberi méltóságát, amikor támogatta, hogy a Becsület légiója elnevezésű szervezet zaklassa őket a lakóhelyükön – tájékoztatta a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) hétfőn az MTI-t.

Százmilliók vidéki civileknek

Vidéki terjeszkedésbe kezd a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány, amely több száz millió forintot oszt szét dél-dunántúli és észak-alföldi civil kezdeményezések között.

Baka András furcsa ítéletet hozott nemrég 2006-ról

Újabb jel utal arra, hogy Baka András Soros-szervezetek lekötelezettje lehet. Nagyobb baj, hogy a rendőrterror miatt hozott semmisségi törvényt kritizáló jogász ítélkezhet 2006-os ügyekben.

A TASZ-nak kedvenc bírója is van a Kúrián

Alapjaiban kérdőjelezi meg Baka András bírói elfogulatlanságát az a levél, amelyet a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) intézett 2017 februárjában a Kúria elnökéhez.

Még vizsgálják Sneider Tamás fiainak ügyét

A nyomozásra a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot jelölték ki, és a nógrádi rendőrök idén február elején vádemelési javaslattal be is fejezték vizsgálatukat.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!