2017. május 27., szombat, Hella napja

Címke: tarlós istván

45 cikk 1/5 oldal

Nem bírságolhatnak kerületi kamerák alapján

Hiába helyezték ki a kamerákat, nem büntetheti meg a szabálytalankodó autósokat a felvételek alapján a közterület-felügyelő – közölte Pintér Sándor belügyminiszter, aki ezzel a döntésével Tarlós Istvánnak adott igazat.

Béremelés az önkormányzatoknál

Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium államtitkára hangsúlyozta: az önkormányzati rendszer bevált, jól működik, csak finomhangolásra lehet számítani.

Teret neveznek el Kubaláról

Noha Tarlós István, Budapest főpolgármestere és Kovács Barnabás, Magyarország barcelonai főkonzulja egymásra licitálva vindikálja magának az ötletet, ez mégse homályosítsa el a lényeget: a ma kereken kilencven éve született és 2002-ben elhunyt Kubala Lászlóról közteret neveznek el Budapesten.

Kubala Lászlóra emlékeztek Barcelonában

Kubala Lászlóra emlékeztek születésének 90. évfordulója alkalmából hétfőn Barcelonában, ahol Tarlós István, Budapest főpolgármestere közölte: a magyar főváros közgyűlése a héten dönt arról, hogy közteret nevezzenek el az FC Barcelona egykori legendás játékosáról.

Pluszpénzt kér Tarlós István

A főváros vezetője szerint előbb-utóbb gyakorlati okokból változtatni kell Budapest közigazgatási struktúráján, ettől függ a 2019 utáni szerepvállalása is.

45 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!