2017. január 24., kedd, Timót napja

Címke: tarlós istván

38 cikk 1/4 oldal

Aki szereti Budapestet, az nem ír alá

A főpolgármester szerencsétlen dolognak tartja, hogy még nem került nyilvánosságra a 4-es metró beruházásának gyanús ügyeit taglaló OLAF-jelentés.

Riasztás a szmog miatt Budapesten

A Főpolgármesteri Hivatal a Magyar Időkhöz is eljuttatott közleménye szerint a korlátozás – további intézkedésig – mindennap 6-tól 22 óráig tart.

Bűncselekmények sorozata az OLAF jelentésében

A Legfőbb Ügyészség tanulmányozza Lázár Jánosnak az OLAF-jelentés alapján tett feljelentését, amelyben több mint egy tucat gazdasági bűncselekmény gyanúját fogalmazta meg.

NFM: az összes szerelvénnyel kell próbafutást végezni

Bár a 3-as metró felújított orosz szerelvényei megkapták a típusengedélyt a sorozatgyártáshoz, minden egyes járműnek próbát kell majd teljesítenie, mielőtt forgalomba kerül – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) keddi, MTI-hez eljuttatott közleményével.

Demszky is felelős az Alstom-ügyért

Horváth Csaba MSZP-s fővárosi képviselő szerint Demszky Gábor egykori SZDSZ-es főpolgármestert politikai felelősség terheli a beszerzés kapcsán.

Új éjjeli menedékhelyet nyitnak a fővárosban

A várhatóan még több napig tartó extrém hideg miatt új éjjeli menedékhely nyitását rendelte el Budapesten Tarlós István főpolgármester – tájékoztatta a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (FÖRI) hétfőn az MTI-t.

38 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!