2017. június 29., csütörtök, Péter, Pál napja

Címke: tárgyalás

34 cikk 1/4 oldal

Hágában tárgyalt Török Tamás

Az EMMI üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkára a tárgyalásokon bemutatta a tavaly október közepén alakult hivatal tevékenységét.

A közszolgálati dolgozók szakszervezete tovább tárgyalna a bérekről

Sztrájkot hirdet július 17-re a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ), ha nem tud megállapodni a kormánytisztviselők, önkormányzati köztisztviselők és közalkalmazottak béremeléséről a kormánnyal – jelentették be az MKKSZ képviselői kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

A jemeni lázadók nem tárgyalnak az ENSZ különleges megbízottjával

A jemeni síita húszi lázadók és szövetségeseik hétfőn elutasították, hogy az általuk részrehajlással vádolt Iszmail Ould Sejk Ahmed az ENSZ különleges megbízottjaként közvetítői szerepet töltsön be a fegyveres konfliktus rendezésében.

Lavrov párbeszédre szólított fel a katari válság ügyében

Párbeszédre szólított fel a Katar és a több más arab ország közötti viszony erős kiéleződése ügyében Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, amikor telefonon tárgyalt katari kollégájával, Muhammad bin Abdul Rahmán ász-Száni sejkkel – közölte honlapján hétfőn az orosz külügyi tárca.

A kelet-közép-európai agrárpolitikáról tárgyaltak a V4-ek agrárminiszterei

A kelet-közép-európai régió számára fontos kérdéseket vitattak meg a V4-ek agárminiszterei pénteken Varsóban, így például a közös agrárpolitika (kap) 2020 utáni jövőjéről, a tisztességtelen kereskedelmi magatartások visszaszorításáról, az EU kutatási és fejlesztési programjában való közös részvételről, illetve a földjogi szabályozásról tárgyaltak, kiegészülve Szlovénia, Románia és Horvátország tárcavezetőivel.

Olvadozik a jég Moszkva körül

Emmanuel Macron francia- és Vlagyimir Putyin orosz elnök a nemzetközi konfliktusokban való együttműködési lehetőségekről tárgyalt.

34 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!