2017. október 23., hétfő, Gyöngyi napja

Címke: támogatás

101 cikk 1/11 oldal

Érkeznek a támogatási pénzek az agráriumba

Már utalja az agrártámogatások előlegeit a Magyar Államkincstár. A kifizetés rendben elindult, a gazdálkodók még ebben az évben számos jogcímen juthatnak forráshoz.

Vállalkozások, oktatási intézmények és önkormányzatok nyertek milliárdos támogatást

Összesen 13 milliárd forint támogatást nyert el kilenc budapesti intézmény bölcsődei és óvodai fejlesztésre, tizenegy budapesti és Pest megyei kis- és középvállalkozás (kkv) piaci megjelenésének támogatására, illetve hét fővárosi és Pest megyei pályázó a leromlott településrészeken élők életkörülményeinek javítására, valamint Érd város közlekedésének fejlesztésére a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében – tájékoztatta az MTI-t Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára kedden.

Sokmilliós támogatások a rendőrségnek

Nagyon sok önkormányzat a helyi működést segítendő eszközöket szerez be, támogatják az egyenruhások lakhatását vagy éppen rendezvényt szerveznek.

Támogatnunk is kell majd a beilleszkedést

Magyarországon minden második szociális intézményben élő fogyatékos ember családiasabb környezetbe, közösségi otthonba vagy lakásba költözhet a kormány segítségével.

Sokszorosára nőhet a mogyorótermesztés egy új technológiának köszönhetően

Két éven belül sokszorosára nőhet a mogyorótermesztés Magyarországon a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) és a Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Zrt. (MKSZN) új technológiájának köszönhetően – közölte az MKSZN csütörtökön, a Mogyoró- és Mandulakonferenciát követően, ahol az ország gyümölcskutatói a növekvő mogyoró- és mandulatermesztési igényekről tárgyaltak.

Moszkva fegyverekkel támogatja a Fülöp-Szigeteket

Ötezer gépkarabéllyal, húsz katonai teherautóval és egymillió lőszerrel támogatja Oroszország a Fülöp-szigetek kormányát a terrorizmus és a szélsőségesek elleni küzdelemben – erősítette meg a manilai orosz nagykövet.

101 cikk 1/11 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!