2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja

Címke: takarékbank

8 cikk 1/1 oldal

Eladta ingatlanos és befektetési cégét az FHB a Takarékbanknak

Az FHB Jelzálogbank Nyrt. eladta az FHB Ingatlan Zrt. jegyzett tőkéjének száz százalékát megtestesítő részvénycsomagját, valamint a Takarék Invest Befektetési és Ingatlankezelő Kft. jegyzett tőkéjének száz százalékát a Magyar Takarékszövetkezeti Banknak – tájékoztatta a befektetőket a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján az FHB Jelzálogbank Nyrt.

Minden a bővülést segíti

A Takarékbank elemzői szerint inkább annak van esélye, hogy a tényleges növekedés az optimista várakozásokat is jócskán felülmúlja jövőre.

Továbbra is szárnyal az építőipar

Kiugró mértékben, több mint 38 százalékkal haladta meg az építőipari termelés októberben az előző év azonos időszakáét.

Az elemzői átlag felett a Takarékbank GDP előrejelzése

A kedvező külső környezetnek és a hazai beruházások fellendülésének köszönhetően folytatódhat a gazdasági növekedés gyorsulása, a Takarékbank elemzői 4 százalékos GDP-növekedést várnak 2017-re, jövőre pedig 4,2 százalékot

Száguld a hazai kiskereskedelem

Miközben az euróövezet kiskereskedelmi forgalma csökkent, Magyarországon ismét kimagasló eredményt ért el a lakossági fogyasztás októberben.

Több pénz a párnacihában

A kilátások biztatók: a gazdaság és a reálbérek folyamatos és dinamikus növekedésével párhuzamosan tovább hízhat a háztartások pénzügyi vagyona.

Automatizált bankfiókot nyitott a Takarék-csoport Fejér megyében

Automatizált, alkalmazottak nélküli, a nap 24 órájában elérhető Takarék Smart Point bankfiókot nyitott szerdán a Takarék-csoport a Fejér megyei Alcsútdobozon, a létesítményt a B3 Takarék üzemelteti – közölte a Takarékbank szerdán az MTI-vel.

8 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!