2017. augusztus 24., csütörtök, Bertalan napja

Címke: sztrájk

22 cikk 1/3 oldal

Csak a vásárlókkal hercigek

Hogy a multi nem szívbajos, arra nálunk a Tesco a legjobb példa, még a válság során is növelni tudta az extraprofitját. Ez nem nagy ördöngösség.

Minden második tescós sztrájkolna

Teljes munkabeszüntetés esetén a hálózat valamennyi üzlete zárva maradhat a sztrájk napján, azt követően pedig határozatlan ideig bizonytalanná válhat a működés.

Eddig tartott Macron népszerűsége

Vége lenne a tavasszal még kitapintható Macron-eufóriának? Úgy tűnik, egyelőre igen. „A franciák kiszerettek Macronból”, írta a minap a Le Figaro.

Sztrájkolnak a barcelonai reptéren

Meghatározatlan időre egész napos sztrájkot kezdenek hétfőn a barcelonai reptér biztonsági dolgozói, poggyászátvilágítói – közölte vasárnap Dolors Bassa, Katalónia munkaügyekben illetékes regionális felelőse.

Totális sztrájk jöhet a Tesco áruházláncnál

Megelégelte változatlanul nehéz helyzetét a Tesco Magyarország több mint 13 ezer fizikai dolgozója; csütörtök este megalakult a sztrájkbizottság az áruházláncnál.

Venezuelában megkezdődött az általános sztrájk

Kiürültek Venezuela-szerte az utcák csütörtökön a 2002 óta tartott első általános sztrájk kezdetekor, sok helyen úttorlaszokat állítottak fel a polgári engedetlenség jegyében. A megmozdulást szervező ellenzék Nicolás Maduro elnök távozását és előrehozott elnökválasztás megtartását követeli, és meg akarja akadályozni az alkotmányozó nemzetgyűlés megválasztását, mivel szerinte az alkotmányreform a diktatúra bebetonozását eredményezné.

22 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!