2017. december 18., hétfő, Auguszta napja

Címke: Szlovákia

29 cikk 1/3 oldal

Rossi elégedett a DAC őszi szereplésével

Szlovákiában is véget ért az őszi labdarúgószezon, Romániában viszont a hét végén még rendeznek fordulót. A magyar identitású csapatok közül a felvidéki Dunaszerdahely kimondottan jól áll, a Sepsi OSK ugyanezt nem mondhatja el magáról.

Munkaerőhiány lassítja a szlovák gazdaságot

Nagyon nehéz olyan embereket találni, akik akarnak dolgozni és hajlandóak a munkavégzésre a cégek által nyújtott fizetésért – olvasható a Spectator, angol nyelvű szlovák portálon.

Robert Fico: az EU-nak meg kell védenie magát

Jelenleg nincs konszenzus az Európai Unió migrációs politikájának reformját illetően, és „nagy hiba” lenne ennek hiányában is végigvinni a folyamatot.

Százmilliós üzletkötés Szlovákiában

Több mint 220 millió forint értékű üzletet kötöttek a hazai vállalkozások Szlovákia egyik kiemelt mezőgazdasági és agráripari szakkiállítását.

Egyre többször észlelnek barna medvét hazánkban

A közelmúltban lőtték ki a Hargitát rettegésben tartó medvét. Ugyan az állatot határainkon túl ejtették el, de Magyarországon is megszaporodott a nagyragadozók észlelése.

Európa továbbra sem kér a bevándorlókból

A közép-európaiak körében tízből heten rossznak tartják a bevándorlást Európa szempontjából és ugyanennyien ellenzik az Európai Unió migrációs politikáját.

29 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!