2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Címke: SZDSZ

16 cikk 1/2 oldal

Kiút az alagútból

Októberben megkezdődhet a 3-as metró felújítása, még akkor is, ha ez a Budapestet két évtizeden át félrevezető balliberális tandem túlélőinek savanyú is lesz.

Vádemelés várható a brókerügyekben

Csalás, pénzmosás és hűtlen kezelés miatt vádemelés várható a Quaestor- és a Buda-Cash-ügyben – árulta el a PestiSrácok.hu-nak a fővárosi főügyész. Ibolya Tibor az interjúban kitért a Sukoró-üggyel foglalkozó rendőröket, ügyészeket és bírákat ért baloldali fenyegetésekre és az új büntetőeljárási törvényre is.

Magyar, a Bálint

Magyar Bálint következetes globalista és kozmopolita, aki a nemzeteket és a nemzetállamokat a múlthoz tartozó, elavult dolgoknak tartja.

Árnyék, kormány

Egyre vállalhatatlanabb Botka László számára a Magyar Szocialista Párt. És ebben mélységesen egyet is tudnánk vele érteni, ha nem ő maga lenne az MSZP kormányfőjelöltje.

Radikális, nemzeti – milyen?!

Csalódott, kiábrándult emberek keseregtek, mivé lett, hová sodródott a Jobbik? – Hatalmasat csalódtunk – mondta egyikük –, nem így képzeltük.

Egy normális baloldali párt

Magyarországon élő liberális értelmiségiek rendszeresen szoktak keseregni azon, hogy hazánkban milyen kevés igazi, a liberális szíveknek kedves „konzervatív” van.

Prágán keresztül támad a liberális maffia

Magyar Bálint nyugdíjaskorba lépett, s szemlátomást szétunatkozza az agyát. Nyilván úgy véli, nagy hasznára lehetne még ennek a sokat szenvedett országnak.

Börtönbe vonul a volt SZDSZ-es honatya fia

A bűnöző társaság, melynek ifjabb Hor­váth Aladár is a tagja volt, megszervezte a migránsok szállítását és biztosította az anyagi forrásokat.

16 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!