2017. január 24., kedd, Timót napja

Címke: SZDSZ

12 cikk 1/2 oldal

Olimpiafúrók önfelszámolása

A baloldal mindig csalhatatlan ösztönnel és magabiztossággal találja el szarva közt a tőgyét társadalomédesgetési ügyekben, és a jelek szerint most sincs ez másként.

Háborús nyelvezet

Vásárhelyi Mária negyedszázada próbálja hervadhatatlan igyekezettel őrizni az utókor számára a szabad demokrata szellemiséget.

Olimpiaölők, avagy a politika árvái

Nem is titkolják: az olimpiarendezés megtorpedózása csupán ürügy számukra, amolyan politikai ugródeszka – nekik a főhatalom kellene.

Demszky és az utókor ítélete

A volt főpolgármester regnálása idején ugyanis egymást érték a rondábbnál rondább korrupciós ügyek, de az „utókor értékelése” többnyire elmaradt.

Zavaros start

Magára valamit is adó ellenzéki párt nem gondolhatja komolyan, hogy kiállhat a pulpitusra azzal: majd úgyis újra emelkednek az árak.

Javítani kell a közélet hangvételén

Kónya Imrének határozott véleménye van a kommunista bűnök számonkérésének elmaradása, a Nyugat kettős mércéje, az SZDSZ történelmi szerepe, vagy a taxisblokád kapcsán.

Ha én liberális volnék

Bródy János és Székhelyi József lapinterjúiban tovább él az SZDSZ szellemisége. A padlóra került balliberális ellenzék nem találja sem a helyét, sem a hangját.

A mese vége

Egyszer volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, még az üveghegyeken is túl, ahol a kurta farkú malac túr, volt egyszer egy szegény baloldal Magyarországon.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!