2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja

Címke: szakszervezetek

10 cikk 1/1 oldal

Elismeri a Ryanair a szakszervezeteket

Harminckét éves történetében most fordul elő először, hogy a Ryanair ír diszkont-légitársaság elismeri a pilóta-szakszervezeteket, csak hogy a pilóták – mint ahogy korábban fenyegettek – ne lépjenek sztrájkba a karácsonyi csúcsforgalomban.

A Magyar Telekom megállapodott az érdekképviseletekkel a létszámleépítésről

A Magyar Telekom közel 350 anyavállalati munkavállaló elbocsátásáról állapodott meg az érdekképviseletekkel, további nagyjából 160 fős létszámleépítés a társasági projekt erőforrás-igények csökkenésével összefüggésben valósulhat meg, az érintett munkavállalók jelentős része várhatóan 2017 végével távozik a társaságtól – közölte a cég az MTI-vel szerdán.

Október 13-án folytatódnak a tárgyalások a Tesco és a szakszervezetek között

A Tesco és a cégnél működő munkavállalói érdekképviseletek, a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) között október 13-án, pénteken délelőtt 10 óra körül folytatódnak a tárgyalások a béremelésről és a munkavállalói létszámbővítésről – közölte a Tesco Global Áruházak Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Folytatódnak a tárgyalások a Tesco és a szakszervezetek között

Hétfőn délután 2 órakor folytatódnak a tárgyalások a béremelésről és a munkavállalói létszámbővítésről a Tesco és a társaságnál működő érdekképviseletek, a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) között.

Szakszervezet: október 2-án folytatódnak a tárgyalások a Tescónál

Október 2-án folytatódnak a tárgyalások a Tesco és az érintett szakszervezetek között a bérekről és a létszám alakulásáról – mondta Bubenkó Csaba, a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének (KDFSZ) elnöke kedden az M1 aktuális csatornán.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!