2017. június 26., hétfő, János, Pál napja

Címke: szakértő

51 cikk 1/6 oldal

Ütőképes haderő most is kellene

Ha komoly, magabiztos és erős ország kívánunk lenni, az nem lehetséges erős és valódi erőt felmutatni képes hadsereg nélkül.

Az ingatlanpiacon két tendencia bontakozik ki

Budapesten csökkent, a kis településeken nőtt az üres lakások aránya – mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Szakértő: regionális vetélkedés áll az öböl-menti viszály háttérben

Alapvetően regionális vetélkedés áll a Perzsa(Arab)-öböl térségében kialakult válság hátterében – hangsúlyozta Csicsmann László, a Corvinus Egyetem docense csütörtökön az MTI-nek adott interjújában. A térség szakértője szerint ez a vetélkedés hosszú évekre vezethető vissza.

Szakértő: a török állampolgárság megvonásával fenyegetik Gülent

Érdemi változás nem várható attól, hogy Törökország az állampolgárság megvonásával fenyegeti Fethullah Gülen hitszónokot, illetve további 129 embert; ennek hatására nem fognak hazatérni – jelentette ki Egeresi Zoltán Törökország kutató az M1 aktuális csatorna keddi adásában.

Szakértő: jól reagáltak a rendőrök

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint a szombat esti londoni merényletnél jól reagáltak a rendőrök, mivel egy váratlan esemény elkezdődésétől számítva nyolc perc alatt megfékezték a támadókat.

51 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!