2017. április 24., hétfő, György napja

Címke: szakértő

48 cikk 1/5 oldal

Szakértő: ha az akácvirág elfagy akkor kevés méztermés várható

Ha az elmúlt napok szélsőséges időjárása miatt elfagy az akácvirág, ami a magyar méhészet fő nektár forrása, akkor rossz méztermés várható az idén. A károkat még nem mérték fel – mondta Takács Ferenc, méhész pénteken az M1 aktuális csatornán.

Szakértő: Donald Trump el fogja érni célját

A májusi NATO-csúcs két fő témája az lesz, hogy a tagországok jobban hozzájáruljanak a NATO költségvetéséhez, illetve hogy az észak-atlanti szervezet nagyobb segítséget nyújtson az Európai Uniónak a migráció elleni küzdelemben – mondta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

A szakértő szerint nem várható változás a török politikában

Az elnöki hatalom kiterjesztéséről tartott törökországi népszavazás után nem várható változás a török kül- és belpolitikában – mondta Egeresi Zoltán Törökország-szakértő az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Szakértő: újabb hazai turisztikai fejlesztések indulnak

Folyamatosan egyre jobb eredményeket ér el a hazai idegenforgalom, így újabb turisztikai fejlesztések indulnak Budapesten és vidéken is – mondta Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró az M1 aktuális csatorna esti műsorában vasárnap.

Szíria és Észak-Korea lehet a legfontosabb téma a G7-ek találkozóján

A szíriai háború és Észak-Korea ügye lehet a legfontosabb téma G7 országok külügyminisztereinek hétfőn kezdődő, kétnapos találkozóján Olaszországban – mondta Ugrósdy Márton, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.

48 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!