2017. augusztus 24., csütörtök, Bertalan napja

Címke: svédország

26 cikk 1/3 oldal

Svédország növelné védelmi kiadásait a következő két évben

Előzetes megállapodás született a svéd parlamenti pártok között arról, hogy a skandináv ország évi 2,7 milliárd koronával (334 millió dollárral) többet költsön a hadseregre a következő két évben – jelentette be szerdán a svéd védelmi miniszter.

A svédek kiutasították, mi befogadhatjuk

Ha segítséget kér hazánkban, a magyar állam kész menekültként elismerni azt az iráni lányt, akit a svéd hatóságok vissza akarnak toloncolni az iszlám köztársaságba.

Csak egy keresztény

„Nem tudom, mi fog történni velem, mivel Iránban büntetés és halál vár rám – nyilatkozta az az iráni lány, akit most készülnek kiutasítani Svédországból.”

Svédországnak fontos lett az adatbiztonság

A svéd kormány felszólított hat országos ügynökséget, hogy sürgősen ellenőrizzék, biztonságosan tárolják-e adatbázisaikban az állampolgárok személyes adatait.

Ronda malmői buzgár, milliárdokért

A svéd szobrászat hatalmas ívű alkotások tárháza. A művek sora ezer évre tekint vissza, már a viking korban is születtek művészi szintű alkotások.

Stockholm lecsap a bevándorlókra

A szigornak könnyen az lehet a következménye, hogy az elutasított menedékkérelmek ellenére az országban maradó migránsok egyre nagyobb része választja az alvilági életet.

26 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!