2017. október 24., kedd, Salamon napja

Címke: startup

16 cikk 1/2 oldal

Ezt a palackot biztosan nem tévesztik össze mással

A magyar tulajdonú, hazánkban gyártó és forgalmazó startup, a környezettudatos alapanyagokat használó mosószer fejlesztője a termék csomagolásért ezüst díjat kapott.

Startup cégeknek indít innovációs programot a Mol

Prototípussal rendelkező startup cégeknek hirdet programot a Mol-csoport, a nyertes pályázók a MOL kiskereskedelmi infrastruktúráján és vevőkörén tesztelhetik megoldásaikat – közölte a vállalat pénteken az MTI-vel.

Világszínpadon három hazai startup

Harmadik alkalommal mutatkoznak be a leginnovatívabb hazai startup vállalkozások Izraelben, Tel-Avivban a világ egyik legnagyobb startupeseményén, a Digital Life Design fesztiválon.

Kiemelkedő a startupok szerepe az üzleti innovációban

A kis- és középvállalkozások üzleti innovációjában kiemelkedő az induló, startup vállalkozások szerepe – mondta Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke az M1 aktuális csatornán vasárnap.

A régió startupjai is összefogják a V4-eket

Bemutatkoztak tegnap a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) szervezésében a visegrádi országok innovatív startup vállalkozásai.

Berlinbe mehetnek tanulni a hazai startupok

A német piacra való betörés módjával, illetve a nemzetközi tőkeszerzési gyakorlattal ismerkedhetnek meg hazai innovatív cégek a ­Startup Campus Berlin program keretében.

Közép-európai ötletmustra

A visegrádi országok innovatív startup vállalkozásai mutatkoznak be hazánkban. A lengyel, a cseh, a szlovák és a magyar cégek az élet minden területéről hoznak ötletes megoldásokat.

Célkeresztben a fenntarthatóság

Több mint száz startup érdeklődött már az InnoEnergy PowerUp! pályázata iránt, amely azoknak írnak ki, akik a fenntartható energiával kapcsolatos megoldásokon dolgoznak.

16 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!