2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: sport

14 cikk 1/2 oldal

Kudarc után felelősök kerestetnek

A váratlanul gyenge, nullapontos Európa-bajnoki szereplést sokan sokféleképpen magyarázzák. Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány a fizikai felkészítés hiányát emlegeti.

Orbán Viktor: dicsőség a hölgyeknek!

A miniszterelnök a Parlamentben fogadott két legendás, határainkon túl született magyar sportolónőt, Szeles Mónikát és Szabó Katalint.

Velünk, illetve nélkülünk

Versenyképes futball híján minden más magyar sportsikert, sőt már annak a reményét is meg kell becsülnünk. 2018-at is eszerint éljük.

Az élet kódja

A magasság, a kor és a fizikai adottságaink nem növelhetők tovább, hiába fejlődik az orvosi technika, a táplálkozástan és a tudomány.

2017 a Bolt-zárás éve volt

2017, mint afféle olimpia utáni év, egyfelől a régi sztárok „lekettyené­sének” esztendeje volt, másfelől új csillagok ragyogtak fel a sportvilág egén.

Sportolói ösztöndíj programot indít a Budapesti Gazdasági Egyetem

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) a hallgatói sporttevékenység népszerűsítésére és az élsportolók felsőfokú képzésének előmozdítására egészségmegőrző és sportolói ösztöndíj programot indít az UVSE Vízilabda Sportegyesülettel közösen – közölte az egyetem az MTI-vel.

Orbán Viktor Marius Vizerrel tárgyalt

A miniszterelnök és a Nemzetközi Cselgáncsszövetség elnöke a judo magyarországi sportágfejlesztési stratégiájáról és az utánpótlás-nevelés fontosságáról is eszmét cserélt.

Éhes sportolók

Megoldhatná-e a magyar futball problémáit a víváshoz vagy a vízilabdához hasonló továbbtanulási arány? Egyetemet végzett élsportolók válaszoltak kérdéseinkre.

Ötpárti határozat a magyar sport ünnepnapjairól

Az Országgyűlésben képviselőcsoporttal rendelkező pártok között olyan példátlan összefogás jött létre, ami ritka a magyar belpolitikában – mondta Dúró Dóra, az Országgyűlés sportért is felelős kulturális bizottságának jobbikos elnöke csütörtökön a magyar sport ünnepnapjairól elfogadott ötpárti határozatról.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!