2017. november 18., szombat, Jenő napja

Címke: sport

10 cikk 1/1 oldal

Hatmilliárdos fejlesztés

Hatmilliárd forintos kormányzati támogatással újulhatnak meg 2020-ig Újpest, illetve az UTE sportlétesítményei.

Hiánypótló sporttudományi képzés indul Debrecenben

Magyarországon elsőként a Debreceni Egyetemen (DE) indul sportanalitikus szakirányú továbbképzés, amely a hazai sporttudományi képzési palettán meglévő űrt tölti be – közölte az egyetem sajtóirodája kedden az MTI-vel.

A Vasas nyerte a pótolt mérkőzést

A Vasas 1-0-ra legyőzte a Haladás csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának félbeszakadt és kedden újrajátszott mérkőzésén, a Szusza Ferenc Stadionban.

A címeres mez becsülete

A Magyar Röplabdaszövetség a magyar sportban eleddig példa nélküli megállapodást kötött – egyelőre csak – a női első osztályban szereplő klubokkal.

Sikeres és példaértékű a Honvéd-sportprogram

A 2., 3., 4. évfolyamos diákokat külön busz viszi a helyszínre, ahol a gyerekek hat sportág közül választhatnak, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

Aranyként fénylő, csodás aréna

A kosárlabda-Eb magyar győzelmeinek helyszínénél, a kolozsvárinál ugyan kisebb, de a XXI. századnak készült rendezvénycsarnokot avattak Sepsiszentgyörgyön.

Közel ötven százalékkal több gyermek a sikersportágakban

A magyar sikerek, hazai példaképek és sportesemények hatására az elmúlt években jelentősen, közel ötven százalékkal nőtt az utánpótlás létszáma a sikersportágakban – derül ki a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) által készített felmérésből.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!