2017. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: sport

21 cikk 1/3 oldal

Dortmundi merénylet: nem találtak terrorizmusra utaló nyomokat

Nem találtak terrorizmusra utaló nyomokat a Borussia Dortmund (BVB) német labdarúgócsapatot szállító busz ellen áprilisban elkövetett robbantásos merénylet ügyében – közölte kedden a német szövetségi legfőbb ügyészség.

Szabó Tünde: a kormány nemzetstratégiai ágazatként tekint a sportra

A kormány nemzetstratégiai ágazatként tekint a sportra, amely más területekre is pozitívan hat, így az oktatásra, az egészségügyre, az ifjúság- és családpolitikára, a fejlesztésekre és a gazdaság élénkítésére is – hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára egy csütörtöki budapesti fórumon.

Fogynak a szobák a vb-re

A városlátogatások szezonjában nagyon kedvezően alakul a budapesti vendégforgalom: a szállodák látogatottsága márciusban és áprilisban is meghaladta az előző évit.

Látványsporttá tenné az úszást

A megválasztása (január 8.) és a budapesti vizes világbajnokság rajtja (július 14.) közötti időszak felezőpontjában adott interjút lapunknak Bienerth Gusztáv.

Döntött a kormány – a Karolina úton lesz a Sportkórház végleges helye

A kormány döntése szerint az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI), vagyis a Sportkórház véglegesen a budapesti Karolina úton működik majd – hangzott el a Magyarországi sportegészségügy jelene és jövője című szakmai fórumot követő szerdai sajtótájékoztatón.

21 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!