2017. október 24., kedd, Salamon napja

Címke: Sopron

10 cikk 1/1 oldal

Közel 40 százalékkal több foglalás érkezett a hosszú hétvégére

Jót tesz a hosszú hétvége a belföldi turizmusnak, közel 40 százalékkal többen foglaltak szállást az átlagosnál, Eger, Budapest és Gyula vendégforgalma lesz a legnagyobb a következő napokban – közölte a Szallas.hu legfrissebb adatai alapján.

Nagy hajrával tudott győzni a Sopron

A Sopron tehát a legerősebb női sorozatban mutathatja meg magát a nemzetközi porondon, öt másik magyar csapat – DVTK, PEAC-Pécs, Győr, Szekszárd, Cegléd – az Európa Kupában vitézkedhet.

Most még szkeptikus a magyar televízió

Ha még a pécsi verebek is azt csiripelik, hogy a 2010-es évek legerősebb Sopronját rakta össze Török Zoltán ügyvezető, akkor abban biztosan van valami.

Újabb emlékművet rongáltak meg Sopronban

Újabb emlékművet, a soproni Széchenyi téren található 1956-os emlékművet rongáltak meg ismeretlenek. A soproni önkormányzat feljelentést tett, a rendőrség rongálás miatt nyomoz.

Eloltották a szállodatüzet Sopronban

Eloltották a lángokat egy soproni használaton kívüli, lezárt szállodában a tűzoltók kedd este – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.

Nyomravezetői díjat ajánlott fel Sopron a balfi rongálás ügyében

Kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a soproni önkormányzat annak, aki érdemi információval tudja segíteni a rendőrség munkáját a balfi nemzeti emlékhely szoboregyüttesének megrongálásáról – tájékoztatta az önkormányzat kedden az MTI-t.

A GYSEV több vonalán nem járnak a vonatok

A csütörtök esti vihar miatt a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV Zrt.) több vonalán nem járnak a vonatok – közölte a társaság a honlapján.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!