2018. április 1. vasárnap 09:40
A miniszterelnök a közösségi oldalán közzétett videóban mutatta meg, hogy az ünnepi készülődés során miként kell megfőzni a tökéletes húsvéti sonkát.
2018. március 27. kedd 07:52
A tavalyinál is erősebb húsvéti forgalomra számíthat a kiskereskedelem, a vásárlók változatlanul a sonkákat, a tojást, a kalácsokat és a csokoládé figurákat keresik leginkább, a minőségi termékek iránt egyre nagyobb az igény - derül ki az MTI által készített körképből.
2018. március 26. hétfő 15:31
Ha húsvét, akkor a legtöbb magyarnak a sonka jut az eszébe, hagyományosan ez az a termék, amely minden háztartás ünnepi étlapján szerepel.
2018. március 19. hétfő 05:45
Március 15-én volt a fogyasztók világnapja, ezen alkalomból Budapest Főváros Kormányhivatala a két hét múlva esedékes húsvéti ünnepek kapcsán jelentetett meg hasznos tanácsokat.
2017. április 18. kedd 22:48
Az élelmiszer-üzletek nagycsütörtöki forgalma idén 15-25 százalékkal nagyobb volt, mint az elmúlt év legerősebb húsvéti napjáé, a nagypénteki munkaszünet pedig összességében 10 százalékos pluszbevétellel érzékeltette hatását – mondta Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna kedd esti adásában.
2017. április 18. kedd 05:55
Az előzetes riogatás ellenére mindenütt elérhetők a friss árucikkek, nem kell tartani minőségileg kifogásolható kínálattól.
2017. április 17. hétfő 07:42
Lesz feltámadás – gondolta Rezeda Kázmér. Csak sonka nincsen egyelőre. De a Jóisten majd megsegít. Így vagy úgy, de mindig. Kerül majd sonka is.
2017. április 11. kedd 10:06
Érdemes átnézni a tojások és a sonkák jelölését a húsvéti nagybevásárláskor, hogy az ünnepen jó minőségű élelmiszer kerüljön az asztalokra – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.
2017. április 10. hétfő 12:17
A húsvéti nagybevásárláskor érdemes átnézni a sonkák és a tojások jelölését, ezek alapján a vásárló tájékozódhat a termék típusáról és minőségéről, például a minőség-megőrzési időről, illetve hogy hagyományos pácolással, vagy gyorspácolással készült-e a sonka – hívta fel a figyelmet az MTI-nek hétfőn eljuttatott közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).