2017. augusztus 19., szombat, Huba napja

Címke: sajtó

10 cikk 1/1 oldal

Több újságírót öltek meg az idén Afganisztánban 2016-hoz képest

Az afgán újságírók biztonságával foglalkozó bizottság kedden közzétett jelentése szerint az idén már 10 újságíró vesztette életét szakmai tevékenysége miatt a háború sújtotta országban, ami 35 százalékkal több a tavalyi év első feléhez képest.

Összejátszanak az embercsempészekkel az életmentő civilek

A Földközi-tengerről embereket tömegesen Olaszországba szállító civil és segélyszervezeti hajók akarva-akaratlanul összejátszanak az embercsempészekkel, és a legtöbbször nem a nemzetközi jognak megfelelően járnak el – írja Nicholas Farrell a The Spectator című, konzervatív brit hetilap szombati számában megjelent írásában.

Trump és Putyin között volt egy második találkozó is Hamburgban

Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök a G20-as országcsoport hamburgi csúcstalálkozóján nem egyszer, hanem kétszer találkozott. Kedd későn este kiderült: nem külön találkozóról volt szó, hanem a vacsorai beszélgetésről.

Rágalomhadjárat folyik Ferencváros ellen

A Fidesz ferencvárosi szervezete határozottan visszautasítja és feljelentést tesz az ellen a hónapok óta tartó rágalomhadjárat ellen, amelyet a 444.hu indított.

Vigyázat, Tesco-dinnyék!

A sajátjaival is hadilábon álló Tesco (bagóért dolgoztatja az alkalmazottjait) az idén is megrendezi hagyományos „dinnyefesztiválját”.

Elvágott visszacsatolás

Örömmel szentelnénk teret az andorrai kudarc érintettjeitől idézett nyilatkozatoknak, csakhogy a labdarúgás egyik modern kori sajátossága, hogy a játékosokat elszigetelik az újságíróktól.

Elfogtak Törökországban egy börtönre ítélt újságírót

Elfogták a török hatóságok a Nokta kormányellenes török folyóirat egyik volt főszerkesztőjét, akire a hét elején hosszú börtönbüntetést szabtak ki fegyveres felkelésre való buzdítás vádjával – jelentette az Anadolu állami hírügynökség szerda este.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!