2017. június 24., szombat, Iván napja

Címke: sajtó

11 cikk 1/2 oldal

Elvágott visszacsatolás

Örömmel szentelnénk teret az andorrai kudarc érintettjeitől idézett nyilatkozatoknak, csakhogy a labdarúgás egyik modern kori sajátossága, hogy a játékosokat elszigetelik az újságíróktól.

Elfogtak Törökországban egy börtönre ítélt újságírót

Elfogták a török hatóságok a Nokta kormányellenes török folyóirat egyik volt főszerkesztőjét, akire a hét elején hosszú börtönbüntetést szabtak ki fegyveres felkelésre való buzdítás vádjával – jelentette az Anadolu állami hírügynökség szerda este.

Maga a pokol

Mexikóban ha a sajtó megneszel valamit a hatalom és a kartellek összejátszásával kapcsolatos megvesztegetési ügyekből, elteszik láb alól az újságírót.

Cseh választási hazárdjáték

A helyi sajtó azon a véleményen van, hogy Sobotka politikai karrierjének legnagyobb játszmájába kezdett, amely minden bizonnyal pályafutásának utolsó megméretése.

Putyin és Merkel nem ért el áttörést, de a párbeszéd folytatódik

Az ukrajnai és szíriai konfliktus állt a középpontban, a felek egyetértettek a párbeszéd folytatásában, de áttörésre a kétoldalú viszonyban eleve senki sem számított – írták Vlagyimir Putyin orosz elnök és Angela Merkel német kancellár Szocsiban folytatott tárgyalásairól, politikai hangsúlyeltolódásokkal a szerdai orosz lapok.

A sajtó mozgósít a pártok helyett

Az elmúlt napok megmozdulásai­nak az ellenzéki pártok csupán szemlélői, nem alakítói, szerepüket gyakorlatilag átvette a balliberális sajtó.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!