2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: S. Ábel

8 cikk 1/1 oldal

Exkluzív videó: így fogták el S. Ábelt

S. Ábel csak feltételesen volt szabadlábon. A 29 éves gyanúsítottat a TEK az utcán fogta el július végén – az akciót most megtekinthetik a TEK felvételén.

Évekre börtönbe kerülhet S. Ábel

Feltételesen volt szabadlábon az erőszakos bűncselekmények ­miatt már kétszer is elmarasztalt S. Ábel, akit a minap robbanóanyag készítésének gyanújával helyeztek előzetes letartóztatásba.

Ügyvédei szerint S. Ábel ártalmatlan

A férfi az utóbbi években rendszeres vendég a bíróságon: 2006–2010 között az ELTE jogi karán tervezett mészárlást, 22 diáktársát akarta megölni.

Ügyvédjei szerint S. Ábel senkire sem veszélyes

Ügyvédjei szerint ügyfelük soha nem ártott senkinek és ezúttal sem állt szándékában. S. Ábelt robbanóanyaggal történő visszaélés miatt helyezték előzetesbe.

Előzetes letartóztatásba került S. Ábel

Előzetes letartóztatásba került S. Ábel, akit rablás előkészülete miatt fogtak el pénteken a fővárosban – tájékoztatta Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t. A férfit korábban elítélték azért, mert 2013-ban egy budapesti gyorsétterem bejáratánál, majd bent is fegyverrel többször a levegőbe lőtt, előzőleg pedig joghallgatóként diáktársai megölésével fenyegetőzött.

A TEK segítségével fogták el S. Ábelt

A fiatalembert korábban elítélték azért, mert még 2013-ban egy budapesti gyorsétterem bejáratánál, majd bent is fegyverével többször a levegőbe lőtt.

8 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!