2017. november 19., vasárnap, Erzsébet napja

Címke: röszke

14 cikk 1/2 oldal

Mohácsnál szöknek be a migránsok

A behatolókat segítő embercsempészek jó helyismerettel rendelkeznek és a migránsokat az autósztráda irányába küldik, majd onnan autókkal viszik tovább őket.

Több mint 58 kilogramm marihuánát találtak Röszkénél

Két autóban összesen 58 kilogramm, mintegy 110 millió forint értékű marihuánát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a röszkei határátkelőnél – közölte a rendőrség honlapján hétfőn hajnalban.

Újrakezdik ma a röszkei terrorpert

Első fokon Ahmed H.-t bűnösnek mondták ki terrorcselekmény és határzár tiltott átlépése bűntettében, ezért tíz év fegyházbüntetésre ítélték, és végleg kiutasították Magyarországról

Tíz kilogramm marihuánát találtak Röszkén

Tíz kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy Szerbiából Németországba tartó szerb rendszámú autóbuszban elrejtve Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-t

László Petrát ismét elítélték

A Törvényszék helyben hagyta az elsőfokú ítéletet, eszerint a migránsokat megrúgó operatőr bűnös garázdaság vétségé­ben, és három évre próbára bocsátotta.

Kábítószercsempészt fogtak el Röszkénél

Több mint 11 kilogramm marihuánát akart Magyarországra csempészni egy férfi Röszkénél – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az MTI-vel vasárnap hajnalban.

A határzár két éve védi az országot

A magyar–szerb és a magyar–horvát határra tervezett kerítésnek köszönhetően, mára már csak egy-két tucat migráns próbálkozik naponta az átjutással.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!