2017. január 17., kedd, Antal, Antónia napja

Címke: rezsicsökkentés

29 cikk 1/3 oldal

Hidegrázás

Recseg a mennyezet, ropognak a tartógerendák, de a Demokratikus Koalíció fényes tekintetű politikusai arcán vastag a bőr, lepereg róluk minden tódítás és lódítás.

NFM: Magyarország energiaellátása a rendkívüli hidegben is biztosított

Magyarország energiaellátása biztonságos, a tárolókban megfelelő mennyiségű gáz van, emellett a hazai termelés és az import biztosítja az ellátást – mondta Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Beérik az ország munkájának gyümölcse

Válogatásunkból kiderül: a kedvező fejleményeket sem az ellenlábas külföldi, sem a hazai ellenzéki csoportosulások, szervezetek nem voltak képesek negatív színben feltüntetni.

Az alap

A magyar kormány sikereit egyre többen elismerik, azok előtt már a hírhedt – az unortodox lépések kezdetén még szörnyülködő – londoni elemzők is fejet hajtanak.

Újabb rezsicsökkentést is lehetővé tesz a gazdaság erősödése

A magyar gazdaság megerősödése az alapja annak, hogy állami rezsicsökkentésre és a kormányhivatali dolgozók béremelésére sor kerülhet – mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

29 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!