2017. október 20., péntek, Vendel napja

Címke: rendőrség

97 cikk 1/10 oldal

Lezárták a Szabadság hidat

A hídat azért kellett lezárni, mert egy ember felmászott a hídszerkezetre – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Sokmilliós támogatások a rendőrségnek

Nagyon sok önkormányzat a helyi működést segítendő eszközöket szerez be, támogatják az egyenruhások lakhatását vagy éppen rendezvényt szerveznek.

Szabadlábon marad a zendüléssel gyanúsított katalán rendőrfőnök

Továbbra is szabadlábon védekezhet Josep Lluis Trapero katalán rendőrfőnök, akit zendüléssel gyanúsítanak – döntött hétfőn a spanyol központi büntetőbíróság Madridban, elutasítva ezzel az ügyészség kérelmét a rendőri vezető előzetes letartóztatására.

Két embert vettek őrizetbe a zsámboki gyilkosság ügyében

Két embert vettek őrizetbe a Zsámbokon holtan talált idős nő meggyilkolása ügyében: egy 24 éves férfit emberöléssel, egy fiatalkorút pedig bűnpártolással gyanúsítanak – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) hétfőn a rendőrség honlapján.

Még élhetett az izsófalvi baleset áldozata, amikor egy másik autó áthajtott rajta

Az Izsófalván szombaton árokba borult autót vezető férfi valószínűleg még élt, miután kiesett járművéből, de egy gépkocsi halálra gázolta, amelynek sofőrje segítségnyújtás nélkül elhajtott – pontosította Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap a történteket az MTI-nek.

97 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!