2017. augusztus 23., szerda, Bence napja

Címke: rendőrség

155 cikk 1/16 oldal

Háromnapos sebességellenőrzés lesz szerdától a közutakon

A rendőrség szerdától péntekig Magyarország egész területén a gépjárművek sebességének ellenőrzését végzi – tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata kedden a rendőrség honlapján.

Őrizetbe vették M. Richárdot

Rács mögé került M. Richárd, a májusi, Dózsa György úti halálos baleset okozója, akit szombat délután vett őrizetbe a rendőrség.

Új pszichoaktív anyag miatt nyomoz a rendőrség

Új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség a fővárosban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap délután az MTI megkeresésére.

Operatív törzs: sikeres műszaki főpróbát tartottak szombaton

Sikeres műszaki főpróbát tartott az augusztus 20-ai ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs szombat reggel – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára, az operatív törzs vezetője délután, Budapesten.

Embereket késeltek halálra Finnországban

A rendőrség esti közlése szerint ketten meghaltak, hat embert sérülésekkel szállítottak kórházba a dél-nyugati Turku városában.

Elfogtak a rendőrök egy körözött szír férfit Lőkösházánál

Elfogtak a rendőrök egy szír férfit, aki egy vonaton, Lőkösházánál akart Magyarországról Romániába átjutni, de nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellene. Három gyermeke is vele volt, őket eltűntként kereste a német hatóság – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján péntek este.

Botka rendőri vezetőket vesztegethetett meg

Szabó Bálint jogász szerint a szegedi polgármester döntött arról, hogy kik tartozzanak abba a kiválasztott körbe, akik bárhol és bármikor ingyen parkolhatnak a városban.

155 cikk 1/16 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!