2017. február 19., vasárnap, Zsuzsanna napja

Címke: rendőrség

161 cikk 1/17 oldal

Késsel esett vitapartnerének egy férfi

Egy 41 éves férfi egy csesztvei vendéglátóhelyen megvágta egy másik férfi nyakát szombaton az esti órákban – közölte a police.hu.

Vadkender-ültetvényt találtak Vecsésen

Vadkender-ültetvényt találtak a rendőrök a Pest megyei Vecsésen; a police.hu csütörtök hajnali beszámolója szerint egy 50 éves helyi férfit őrizetbe vettek az ügyben.

Teljes káoszt hozott a brazil rendőrsztrájk

Egy hét alatt 144 embert öltek meg Brazília déli, tengerparti részén, miután a rendőrség sztrájkba lépett, a hadsereg pedig képtelen volt felvenni a harcot a bűnözőkkel. A vitóriai rendőrök kis része megtörte a sztrájkot, ám a többség most is kitart, és elképzelhető, hogy az ország más területein is hasonló munkabeszüntetésre lehet számítani.

Szolgálatteljesítés közben halt meg egy rendőrnő

Rendőrnő az M5-ös autópályán reggel történt halálos baleset áldozata – közölte hétfőn kora délután a Pesti Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére.

Régészeti kincseket találtak albán csempészeknél

Az albán rendőrség megakadályozta, hogy ókori Apollónia 230 régészeti kincsét akarták kicsempészni Albániából, két embert letartóztattak – közölte vasárnap az albán rendőrség.

Bűnügyi őrizetben a perkátai idős férfit meggyilkoló férfi

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség egy húszéves perkátai férfi ellen, aki péntek este halálra szúrt egy idős férfit Perkátán. A gyanúsítottat őrizetbe vették – közölte szombaton a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

161 cikk 1/17 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!