2017. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja

Címke: rendezés

14 cikk 1/2 oldal

A török és a német külügyminiszter rendezné a diplomáciai viszályt

Személyes találkozóban állapodott meg egymással pénteken telefonon Mevlüt Cavusoglu török és Sigmar Gabriel német külügyminiszter – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség diplomáciai forrásra hivatkozva. A szerdára tervezett találkozó célja a két ország között kialakult diplomáciai viszály rendezése.

Szétdúlt remények, üresség

Vajon tudják-e a momentumosok, tisztában vannak-e azzal, hogy akciójukkal a Horn Gyula–Magyar Bálint-féle MSZP–SZDSZ-hagyományt követik?

A BOM továbbra is támogatja az olimpiarendezést

A Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) változatlanul támogatja egy budapesti olimpia megrendezését. A BOM hétfői közleménye leszögezi, hogy a nyári olimpiai és paralimpiai játékok rendezési joga az Agenda2020 reformprogramnak köszönhetően ténylegesen elnyerhető Budapest számára, és megrendezhető úgy, hogy az Magyarország hosszú távú gazdasági érdekeit szolgálja.

Hipokriták aláírásgyűjtése

Pont azok kampányolnak az olimpiaellenes népszavazásért, akik tavaly még aljasul a kormánynak estek, mondván, egy méregdrága népszavazásra fecsérlik a közpénzt.

Ötkarikás amnézia

A MoMo a legalantasabb emberi ösztönre apellál, a zsugoriságra, a merjünk kicsik lenni mifelénk hagyományokkal rendelkező gondolatával.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!