2017. november 23., csütörtök, Kelemen, Klementína napja

Címke: putyin

37 cikk 1/4 oldal

Putyin szerint van esélye a konfliktus lezárásának

Van „valódi esélye” a szíriai konfliktus lezárásának – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán Szocsiban Recep Tayyip Erdogan török és Haszan Róháni iráni elnökkel tartott találkozóján.

Szírek német rendőrkézen

Szíriai háborús menekültnek adta ki magát az a hat férfi, akiket a tegnap a német hatóságok fogtak el egy nagyszabású razzia során.

A Kreml cáfolta, hogy Trump félne Putyintól

Elvetette hétfőn a Kreml szóvivője az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) volt igazgatójának azt az állítását, miszerint Donald Trump amerikai elnök „megrettent” orosz hivatali partnerétől, Vlagyimir Putyintól.

Újabb LMP-s támadás a Debreceni Egyetem ellen

Az elmúlt hónapokban az LMP többször is támadta a debreceni intézményt és vezetését, amely stratégiai megállapodást írt alá az orosz energetikai óriással, a Roszatommal.

Kreml: Putyin és Trump pénteken találkozik Vietnamban

Pénteken találkozik Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök a vietnami Danangban – közölte csütörtökön Moszkvában Jurij Usakov, az orosz elnök külpolitikai tanácsadója.

Megoldódhat Phenjan ügye

Az Egyesült Államok kész bevetni katonai erejének teljes spektrumát egy esetleges észak-koreai támadás megállítására, de nem a katonai akcióra koncentrál a megoldás keresésekor .

37 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!