2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: putyin

26 cikk 1/3 oldal

Putyin-tervről beszél a Nemzeti Minimum

A mintegy kétszáz résztvevő azért gyűlt össze, mert alaptalannak tartják azt a kijelentést, hogy Gulyás Márton, Schilling Árpád és Vágó Gábor lennének az őszi zavargások szervezői.

Putyin párbeszéddel csitítaná Észak-Koreát

Az orosz elnök szerint az észak-koreai nukleáris és rakétakísérletek miatt kialakult válság nem oldható meg pusztán szankciókkal és nyomásgyakorlással.

Schröder üzlete Putyinnal

Schröder elismerte, felügyelőtanácsi tag, sőt adott esetben elnök lesz a Krím megszállása után az EU-szankciók listájára került Rosznyeftynél is.

Putyin: a halált okozó fegyverek szállítása súlyosbítaná a helyzetet

Az Egyesült Államok szuverén joga, hogy eldöntse, szállítson-e halált okozó fegyvert Ukrajnának, ám egy ilyen határozat súlyosbítaná a helyzetet – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a BRICS-országcsoport hsziameni csúcstalálkozóját lezáró sajtótájékoztatóján.

Putyin: lehet, hogy tovább csökken az amerikai diplomaták száma

Oroszország fenntartja magának a jogot a Moszkvában szolgálatot teljesítő amerikai diplomaták számának további csökkentésére – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden a hsziameni BRICS-csúcstalálkozón tartott sajtóértekezletén arra reagálva, hogy – amint fogalmazott – Washington „faragatlan” módon bánik Oroszország egyesült államokbeli diplomáciai képviseleteivel.

Kijev: elfogadhatatlanok Putyin feltételei

Elfogadhatatlannak nevezte Irina Herascsanko ukrán parlamenti alelnök, a minszki összekötő csoport kijevi küldöttségének tagja azokat a feltételeket, amelyeket Vlagyimir Putyin orosz elnök támasztott az ENSZ-békefenntartók Donyec-medencébe küldését illetően.

Putyin: fölöslegesek és hatástalanok volnának az újabb szankciók

Fölöslegesek és hatástalanok volnának az újabb szankciók Észak-Korea ellen, a phenjani vezetés nem változna meg, csak a nép szenvedne jobban, és az egyre nagyobb katonai fenyegetésnek sincs semmi értelme, mert globális katasztrófa lehet belőle – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden a BRICS-országok hsziameni csúcsértekezletén.

26 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!