2017. március 25., szombat, Irén, Írisz napja

Címke: propaganda

11 cikk 1/2 oldal

Az átláthatóság a NATO erőssége

A NATO sosem fog ellenpropagandával válaszolni az orosz propagandára – mondta lapunknak Tacan Ildem, a NATO közdiplomáciáért felelős főtitkárhelyettese.

Izrael palesztin propagandával vádolja az emberjogi szervezetet

Az izraeli hatóságok elutasították a Human Rights Watch (HRW) munkatárásának munkavégzésre is vonatkozó vízumkérelmét, mert palesztinokat szolgáló propagandával vádolják a nemzetközi emberi jogi szervezetet – értesült a Háárec című újság.

Börtönbüntetésre ítélték Jordániában az Iszlám Állam kilenc tagját

A jordániai állambiztonsági bíróság szerdán nyolctól tizenöt évig terjedő szabadságvesztésre ítélte azt a kilenc férfit, akik a vád szerint az Iszlám Állam dzsihadista ideológiáját terjesztették és támadásokat készítettek elő – közölte a Petra helyi hírügynökség.

Szakcsoport védi Európát az orosz propagandától

Nyolcszázezer eurós költségvetés-bővítést kapott az East Stratcom Task Force nevű csoport, hogy az oroszok által terjesztett propagandát ellensúlyozni tudják. 2017 politikailag kiemelt év, és az Európai Unió nem akarja, hogy az oroszok beavatkozzanak a tagállamok küszöbön álló választásaiba.

Nem kap támogatást az abortuszpropaganda

Az új amerikai elnök rendeletben tiltotta meg a művi vetélést népszerűsítő civil szervezetek szövetségi finanszírozását. Eközben szenátusi jóváhagyását követően elfoglalhatta hivatalát Mike Pompeo, a CIA új igazgatója és – igaz, csak egyetlen vokssal, de – bizottsági szinten támogatást kapott Rex Tillerson külügyminiszter-jelölt is.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!