2017. április 24., hétfő, György napja

Címke: propaganda

11 cikk 1/2 oldal

Milliárdostársa perli Sorost

A Beny Steinmetz ellenőrzése alatt álló BSGR ipari csoport legalább tízmilliárd dollár elmaradt üzletet és hasznot kér számon az amerikai spekulánson.

Az átláthatóság a NATO erőssége

A NATO sosem fog ellenpropagandával válaszolni az orosz propagandára – mondta lapunknak Tacan Ildem, a NATO közdiplomáciáért felelős főtitkárhelyettese.

Izrael palesztin propagandával vádolja az emberjogi szervezetet

Az izraeli hatóságok elutasították a Human Rights Watch (HRW) munkatárásának munkavégzésre is vonatkozó vízumkérelmét, mert palesztinokat szolgáló propagandával vádolják a nemzetközi emberi jogi szervezetet – értesült a Háárec című újság.

Börtönbüntetésre ítélték Jordániában az Iszlám Állam kilenc tagját

A jordániai állambiztonsági bíróság szerdán nyolctól tizenöt évig terjedő szabadságvesztésre ítélte azt a kilenc férfit, akik a vád szerint az Iszlám Állam dzsihadista ideológiáját terjesztették és támadásokat készítettek elő – közölte a Petra helyi hírügynökség.

Szakcsoport védi Európát az orosz propagandától

Nyolcszázezer eurós költségvetés-bővítést kapott az East Stratcom Task Force nevű csoport, hogy az oroszok által terjesztett propagandát ellensúlyozni tudják. 2017 politikailag kiemelt év, és az Európai Unió nem akarja, hogy az oroszok beavatkozzanak a tagállamok küszöbön álló választásaiba.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!