2017. május 24., szerda, Eszter, Eliza napja

Címke: propaganda

10 cikk 1/1 oldal

Frászt hozó kutatócsoport

A Lendület Trianon 100 munkába állásán csak az esik pánikba és hord össze hetet-havat, akinek nincs rendben a lelkiismerete…

„Nem fognak győzni a terroristák”

A terrorizmust életre keltő problémák politikai rendezése a korábbi tapasztalatok szerint akár több évtizedig is eltarthat, így türelmesnek kell lennünk.

Milliárdostársa perli Sorost

A Beny Steinmetz ellenőrzése alatt álló BSGR ipari csoport legalább tízmilliárd dollár elmaradt üzletet és hasznot kér számon az amerikai spekulánson.

Az átláthatóság a NATO erőssége

A NATO sosem fog ellenpropagandával válaszolni az orosz propagandára – mondta lapunknak Tacan Ildem, a NATO közdiplomáciáért felelős főtitkárhelyettese.

Izrael palesztin propagandával vádolja az emberjogi szervezetet

Az izraeli hatóságok elutasították a Human Rights Watch (HRW) munkatárásának munkavégzésre is vonatkozó vízumkérelmét, mert palesztinokat szolgáló propagandával vádolják a nemzetközi emberi jogi szervezetet – értesült a Háárec című újság.

Börtönbüntetésre ítélték Jordániában az Iszlám Állam kilenc tagját

A jordániai állambiztonsági bíróság szerdán nyolctól tizenöt évig terjedő szabadságvesztésre ítélte azt a kilenc férfit, akik a vád szerint az Iszlám Állam dzsihadista ideológiáját terjesztették és támadásokat készítettek elő – közölte a Petra helyi hírügynökség.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!