2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Címke: Portik Tamás

14 cikk 1/2 oldal

A tanú Rogán Antalt igazolta a perben

Információnk szerint az ügy tegnapi tárgyalásán zárt ajtók mögött meghallgatott tanú egyértelműen cáfolta Portik Tamást.

Nyomra vezethet Kisbandi

A Kisbandi néven ismert bűnözőt idén nyáron hozták haza Brazíliából; ott még írásban vallott Portik Tamásra, itthon előzetes letartóztatásba került.

Portik nem köthet vádalkut

Baloldali politikusok anyagi megsegítéséről, politikai indíttatású robbantásokról, az alvilág szereplőinek küzdelmeiről beszélhetne Portik Tamás, ha akarna.

Újabb tanúk vallhatnak Portik Tamás ellen

A főügyészség szerint Portik tudott arról, hogy a magyar felmenőkkel is rendelkező szlovákiai bérgyilkos mikor és milyen módszerrel likvidálja Borost.

Másodfokon a leszámolásos ügyek

A vidéki bírók kirendelése miatt egyelőre bizonytalan, hogy a Fővárosi Ítélőtábla vagy a táblabíróság nevében egy szegedi büntetőtanács foglalkozik-e majd érdemben az eljárással.

Svájci bankban parkol a Portik-vagyon

A pénzhez csak személyesen férhetne hozzá, így a fogvatartást egyre nehezebben viselő egykori olajbűnözőnek éppen ezért komoly anyagi gondjai támadhatnak.

A baloldal hazugságokkal támadja Rogán Antalt

A Miniszterelnöki Kabinetiroda is reagált, közölve: Juhász Péter „hazugsággyárához” az elmúlt napokban több magyar sajtótermék is asszisztált, velük szemben Rogán büntetőfeljelentést tett.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!