2017. május 25., csütörtök, Orbán napja

Címke: politika

27 cikk 1/3 oldal

Csak semmi politika

Nemcsak a jóravaló politikusokról esik sok szó, hanem a „futottak még” kollégáikról is; nem beszélve a hitványokról – ők uralják a közbeszédet.

Gyermekvállalás és politika

Legfeljebb kevéske időt nyerünk, ha egyelőre sikerül is a túlnépesedő muzulmán arab térség és a fékevesztetten szaporodó Fekete-Afrika emberáradatát magunktól távol tartani.

Dél-Koreában megkezdődött az idő előtti elnökválasztás

Megkezdődött Dél-Koreában az idő előtti szavazás csütörtökön, a jövő keddi „rendes” elnökválasztás részeként, amelyen a polgárok kiválasztják a korrupció miatt hatalmától megfosztott Pak Gjun Hje volt elnök utódját. A két nap alatt leadott szavazatokat az urnákban hagyják, és csak a jövő kedden, május 9-én tartandó „rendes” szavazás voksaival együtt fogják összesíteni (a külföldön élők és mozgáskorlátozottak már hétfő óta voksolhatnak).

„Nem fognak győzni a terroristák”

A terrorizmust életre keltő problémák politikai rendezése a korábbi tapasztalatok szerint akár több évtizedig is eltarthat, így türelmesnek kell lennünk.

A királyfi és a boszorkány

Most épp Franciaországban küzd az emberiség az ördöggel. Vagyis pontosan ezt az érzést keltik a nemzetközi sajtó beszámolói az elnökválasztásról.

27 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!