2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Címke: politika

21 cikk 1/3 oldal

Elmaradt a koalíciós tanács ülése Szlovákiában

Robert Fico szlovák miniszterelnök egészségügyi gondjaira hivatkozva lemondták a szlovák kormány koalíciós tanácsának péntekre tervezett ülését, amelyen a koalíciós szerződést felmondó Szlovák Nemzeti Pártnak (SNS) kellett volna bemutatnia azokat a követeléseket, amelyeket a kormányban maradásért támaszt.

Tusk sürgős találkozót javasolt a lengyel elnökkel

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke sürgős találkozót javasolt Andrzej Duda lengyel elnökkel csütörtökön – mint fogalmazott – a „hazájukban” kialakult politikai válság megvitatására.

Nem leszünk börtönország

Soros útmutatását követően a brüsszeli bürokrácia évente legalább egymillió illegális gazdasági bevándorlót telepítene Európába.

Nagyot fordulhat Trump Észak-Korea-politikája

Ha Trump a beavatkozás mellett dönt, akkor valószínűleg totális csatatérré változtatná a régiót, ennek az árát pedig minden bizonnyal Japán és Dél-Korea fizetné meg.

Munkáskezek Európában

Ezt sem gondoltuk volna, akár csak harminc évvel ezelőtt is. Európából, benne Magyarországról eltűnőben vannak a munkások.

Hét pontban reformálná meg az uniót az osztrák kancellár

Hét pontban reformálná meg az uniót Christian Kern osztrák kancellár, aki egy bécsi vitaesten hétfőn többek között a monetáris unió és a méltányos adóztatás megvalósítását, a bér- és szociális dömping elleni küzdelmet, az európai értékek védelmét, valamint a migráció terheinek elosztását említette.

21 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!