2017. február 23., csütörtök, Alfréd napja

Címke: polgármester

22 cikk 1/3 oldal

Lemond Almásfüzitő polgármestere

Egészségi okokból február 28-án lemond Almásfüzitő polgármestere, feladatait az időközi választásig az alpolgármester veszi át. Erről a település vezetője tájékoztatta az MTI-t szerdán.

Uzsorázás gyanúja miatt letartóztatták Nyírpilis polgármesterét

Uzsora-bűncselekmény gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírpilis független polgármesterét a Mátészalkai Járásbíróság, a végzés nem jogerős. A férfit egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezték.

Megújult a Debrecen.hu

Elindult Debrecen új honlapja, amely a helyi lakosok mellett a turistáknak és az üzletembereknek nyújt információkat, de megismerkedhetnek a honlap olvasói az Új Főnix Terv elnevezésű fejlesztési programmal is – közölte a megyei jogú város polgármestere hétfőn a városházán tartott sajtótájékoztatóján.

Pokorni Zoltán díjat kapott az adatvédelem napján

Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester kapta idén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság emlékérmét, amelyet pénteken Péterfalvi Attila elnöke adott át.

Extrajutalmak Nyírbátor balbarát vezetőjének

Máté Antal saját jutalmazását azzal indokolta, hogy a polgármesterek fizetése a lakosságszámhoz van kötve, viszont a településeken folyó munka eltérő mennyiségű.

Debrecenben elrendelték a szmogriadó riasztási fokozatát

Debrecenben a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke két egymást követő napon, mind a három mérőállomáson túllépte a riasztási küszöbértéket, ezért a város polgármestere hétfő délután elrendelte a szmogriadó riasztási fokozatát.

Müller József lett Bácsszentgyörgy polgármestere

Az eddigi alpolgármester, Müller József (független) kapta a legtöbb szavazatot a vasárnapi időközi polgármester-választáson, így ő lett a Bács-Kiskun megyei Bácsszentgyörgy polgármestere – közölte a jegyző az MTI-vel.

Szegedi KDNP: a várost nem lehet mellékállásban vezetni

Szegedet nem lehet mellékállásban vezetni, Botka László (MSZP) miniszterelnök-jelölti kampányát nem finanszírozhatja a város pénzéből, így akkor járna el korrekt módon, ha távozna a polgármesteri székből – közölte a KDNP helyi elnöke.

22 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!