2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Címke: polgármester

23 cikk 1/3 oldal

Szegedi KDNP: a várost nem lehet mellékállásban vezetni

Szegedet nem lehet mellékállásban vezetni, Botka László (MSZP) miniszterelnök-jelölti kampányát nem finanszírozhatja a város pénzéből, így akkor járna el korrekt módon, ha távozna a polgármesteri székből – közölte a KDNP helyi elnöke.

Londoni polgármester: Európa elveszítheti egyetlen globális pénzügyi központját

London az egyetlen, valóban globális európai pénzügyi szolgáltatási központ, de ha Nagy-Britannia kivonul az EU egységes belső piacáról, Európa elveszítheti ezt a pénzügyi központot – mondta Sadiq Khan, London polgármestere a davosi világgazdasági fórumon szerda este tartott beszédében.

Jogerősen is méltatlan a polgármester

Megszűnt Gyenes Levente gyömrői polgármesteri tisztsége méltatlanság miatt, miután ezt jogerősen kimondta a Budapest Környéki Törvényszék – számolt be a Magyar Nemzet.

Husvéth Imre lett Alsószentiván polgármestere

Az eddigi alpolgármester, Husvéth Imre (független) kapta a legtöbb szavazatot a vasárnapi időközi polgármester-választáson, így ő lett a Fejér megyei Alsószentiván polgármestere – közölte Csalovszkiné Mezei Zsuzsanna körjegyző az MTI-vel.

Vörös riasztás

Időről időre politikai kriptaszökevények kísértik a baloldali pártok vezetőit, és különböző ötleteket, neveket susognak riadt kis fülükbe.

23 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!