2017. július 23., vasárnap, Lenke napja

Címke: polgármester

12 cikk 1/2 oldal

Megunta a pártalapító a néppártosodást

A munkáját függetlenként folytató Arany Géza László indoklása szerint mióta elindult a néppártosodás, azóta van minden, Simicskától Sorosig.

Jobbikos fenyegetés vagy csak vita Tapolcán?

Megfenyegette a közelmúltban Tapolcán annak jobbikos polgármestere a helyi Dobó Lakótelep Családjaiért Egyesület elnökét – erről számolt be lapunknak a vezető.

Lemondott posztjáról a botrányba keveredett brüsszeli polgármester

Lemondott posztjáról a belga főváros polgármestere csütörtökön, miután kiderült, hogy éveken át nagyobb összegű havi juttatásban részesült, amiért részt vett egy hajléktalanokat segítő nonprofit szervezet igazgatótanácsi ülésein.

Marad a terrorkészültség szintje, felfüggesztették a választási kampányt

London polgármestere szerint érvényben marad a második legmagasabb terrorkészültségi szint az Egyesült Királyságban a szombat éjjeli londoni merénylet után. A nagy pártok vasárnap felfüggesztik a jövő csütörtökön esedékes előrehozott parlamenti választások kampányát.

Béla, a kiskirály

Hogy mit szól Ajka szoci polgármesteréhez a magas pártvezetés odafönt? Állítólag komálják, sőt példakép. Ha rajtuk múlna, talán pallosjogot is kapna.

Halálos áldozatokat követelt a Moszkván átvonuló vihar

Tizenegyen életüket vesztették, és hetvenen pedig súlyosan megsérültek egy Moszkván és az elővárosain hétfőn átvonuló vihar következtében – közölte Szergej Szobjanyin, a város polgármestere.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!