2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja

Címke: per

21 cikk 1/3 oldal

Elsöprő többség a Soros-terv ellen

A magyar állam ellen már számos jogi eljárást indított a Helsinki Bizottság, amelyet a tőzsdespekuláns támogatott, a konzultációt is megtámadta; a per szerdán kezdődik.

Kezdődik a megismételt elsőfokú eljárás Veszprémben

A vörösiszapperben ma kezdődik a megismételt elsőfokú eljárás, az ügyet a Győri Törvényszék tárgyalja a Veszprémi Törvényszéken. Az első tárgyalási napon várhatóan az elsőrendű vádlottat, a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. egykori vezérigazgatóját hallgatják meg.

Havas mindenkit beperel

Azt egyelőre nem tudni, hogy a zaklatási ügybe keveredett televíziós személyiség kik ellen és pontosan milyen eljárásokat kezdeményez.

Decemberben megint elkezdik a vörösiszappert

A másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla idén február 6-án hatályon kívül helyezte a Veszprémi Törvényszéknek a vörösiszapper összes vádlottját minden vádpont alól felmentő határozatát.

Werberi hecckampány

Több jogi eljárást is kezdeményezhet a kormányzat Hadházy Ákos ellen, aki valótlanságokat állított a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció kérdőíveivel kapcsolatban.

Büntethetők az ISIS-es fiúk

Igazságügyi orvos szakértők bevonásával, zárt ajtók mögött folytatódott a terrorcselekmény előkészülete miatt indult büntetőper.

Bíróság előtt Bróker Marcsi

A vádirat szerint Dobrai Sándorné a Kun-Mediátor Kft. nevében 767 embert csapott be, több mint 12 milliárd forinttal megkárosítva őket.

21 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!