2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: per

23 cikk 1/3 oldal

Ítélet előtt Jakubinyi és Galambos ügye

Július 3-án születhet elsőfokú ítélet a Kaposváron zárt ajtók mögött folyó vesztegetési ügyben, amelyben volt titkosszolgálati vezetők – köztük Galambos Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) egykori vezetője – mellett az Egymásért, Egy-másért alapítvány körüli botrányból közismert Jakubinyi Róbert a vádlott.

Megkezdődött a bíróságon a halálkamionper

Az embercsempészek mintegy 1200, harmadik világból érkezett menekültet juttattak Nyugat-Európába, személyszállí­tásra alkalmatlan, zárt és szellőzőnyílás nélküli furgonokban.

Megkezdődött a röszkei szír terrorista másodfokú tárgyalása

Megkezdődött a röszkei közúti átkelőnél 2015 őszén történt tömegzavargás ügyében terrorcselekmény elkövetése miatt tíz év fegyházbüntetésre ítélt szír férfi másodfokú tárgyalása csütörtökön délben a Szegedi Ítélőtáblán.

Vona Gábor nem megy a bíróságra

A Jobbik elnöke most plenáris ülésre hivatkozva marad távol attól a hitelrontási pertől, amelyben tanúként hallgatná meg az Egri Törvényszék.

Veszélybe kerülhet az MSZP vagyona

Egy nagy értékű belvárosi ingatlannal gazdagodhat a Magyar Munkáspárt annak a tulajdonjogi pernek a végén, amelyet kedden kezd tárgyalni az illetékes bíróság.

Folytatódik a Simon-per

Az MSZP volt elnökhelyettesét és társát különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és más bűncselekménnyel vádolják.

23 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!