2017. augusztus 23., szerda, Bence napja

Címke: per

26 cikk 1/3 oldal

A Mal vezetőinek felelőssége

Azt gondolta volna az ember, hogy egy magyarországi zagytározó átszakadása esetében a magyar bíróság képes lesz felelősségre vonni a szennyezőt.

Brüsszel beperelheti hazánkat

Ha az Európai Bíróság érvényesnek ítéli a Magyarország által megtámadott kvótahatározatot, akkor augusztus végén az Európai Bizottság várhatóan beperli hazánkat.

Wallenberg hozzátartozói beperelték az oroszokat

Keresetet nyújtottak be az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) ellen Raoul Wallenberg hozzátartozói szerdán Moszkvában annak érdekében, hogy cenzúrázatlan formában juthassanak hozzá azokhoz a dokumentumokhoz, amelyekből kiderülhet, hol és mikor halt meg a Szovjetunióban a svéd diplomata, aki a holokauszt idején zsidók tízezreinek életét mentette meg Budapesten.

Rágalomhadjárat folyik Ferencváros ellen

A Fidesz ferencvárosi szervezete határozottan visszautasítja és feljelentést tesz az ellen a hónapok óta tartó rágalomhadjárat ellen, amelyet a 444.hu indított.

Ezüst családi körben: a Seuso-kincs

Az ásatások még valóban sok mindent bizonyíthatnak, csakhogy a magyar állam nem visszavásárolta, hanem kompenzációs díjat fizetett értük.

Bíróság előtt Mengyi Roland

A vádlottak célja az ügyészség szerint az volt, hogy az elnyerhető pénzhez hozzájussanak, a pályázat megvalósítására alkalmas tevékenységeket nem akartak végezni.

26 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!