2017. október 20., péntek, Vendel napja

Címke: per

16 cikk 1/2 oldal

Újabb vádemelés Tarsoly ellen

A Fővárosi Főügyészség a közokirat-hamisítási ügy összevonását javasolja a Quaestor-cégcsoport egyik tulajdonosának már folyamatban lévő büntetőperével.

Pert vesztett a Hír TV

A csütörtöki jogerős ítélet kimondta, hogy Simicska Lajos 2015 februári kijelentéseit követően Földi-Kovács Andrea jogszerűen élt az azonnali hatályú felmondás jogával.

Folytatódik Vizoviczki titkosított pere

A vád szerint az éjszakai élet egykori legismertebb vállalkozója magas rangú rendőr főtiszteket vesztegetett meg, hogy 40 szórakozóhelyét békén hagyják a hatóságok.

Bíróság előtt az ISIS-terroristák szállítója

A házkutatásra érkező rendőrökre lőtt az ISIS terroristáit Magyarországról Nyugat-Európába szállító Salah Abdeslam és bűntársa tavaly március 15-én Brüsszelben.

Kalifornia beperli a Trump-kormányt

Kalifornia állam főügyésze keresetet nyújtott be szerdán az amerikai szövetségi kormány ellen a mexikói határra tervezett határkerítés miatt, újabb akadályt gördítve Donald Trump elnök egyik legfőbb kampányígéretének megvalósítás elé.

Halasztás az iskolaátadási perben

Elhalasztotta a tárgyalást és október 6-ra új határnapot jelölt ki a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a csömöri önkormányzat által kezdeményezett perben.

Öt év börtönt kapott a Samsung főnöke

Vesztegetés, sikkasztás és hamis eskütétel miatt ítélte el a szöuli központi kerületi bíróság Li Dzse Jongot, a Samsung Electronics elnökhelyettesét, valójában teljhatalmú urát .

16 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!