2017. február 28., kedd, Elemér napja

Címke: pénzügy

28 cikk 1/3 oldal

Önkéntes jogkövetésre ösztönöznek az adóellenőrzések

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellenőrzéseinek célja 2017-ben a gazdaság fehérítése, az adócsalások visszaszorítása, az önkéntes jogkövetés ösztönzése és a tisztességes gazdálkodók esélyeinek növelése – mondta Tamásné Czinege Csilla, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Oktatják a pénzügyeket

Cél, hogy a fiatalok tudatosabban kezeljék pénzügyeiket a mindennapokban, és alaposabb ismereteik legyenek a gazdaság működéséről.

Eurómilliókat ad az EU a görögöknek és a bolgároknak

A bevándorlók görögországi befogadási feltételeinek javítására 3,9 millió eurót, Bulgária migrációval kapcsolatos kiadásaira 6,1 millió eurós sürgősségi segélyt biztosít az Európai Bizottság.

Fontos információt közölt ügyfelei számára az Erste bank

Az Erste Bank a Citibank lakossági ügyfeleinek zökkenőmentes átvétele érdekében február 4-én és 5-én, szombaton és vasárnap elektronikus rendszerein ütemezett rendszerfejlesztést végez, ehhez kapcsolódóan február 6-án, hétfőn bankszünnapot (könyvelési és pénztári szünnapot) tart.

Új főigazgatója van a NAV-nak

Február 1-től Rási Kálmán pénzügyőr ezredes, korábbi főigazgató-helyettes lett a NAV Központi Irányítás főigazgatója – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

Négymillió ember életét könnyíti meg a NAV

Több mint 4 millió emberről veszi le a terhet a személyi jövedelem adó bevallási tervezet elkészítésével a NAV – hangsúlyozta Kis Péter András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adószakmai szóvivője szerdán az M1 aktuális csatornán.

28 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!