2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja

Címke: pénzügy

35 cikk 1/4 oldal

Kipukkadhat-e a bitcoinlufi?

A BTC használata nagy általánosságban hasonlít a PayPalhoz, ám alapjaiban mégis más, hiszen a hálózat mögött nincs üzemeltető cég.

Idén folytatja a magyar tőkepiac építését a Budapesti Értéktőzsde

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) idén is folytatja a magyar tőkepiac építését, fejlesztését, ami fontos összetevője egy tartós versenyképességi fordulatnak – mondta Végh Richárd, a BÉT elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

Meredeken csökkent a nagy kriptodevizák árfolyama

Meredeken csökkent a nagy kriptodevizák árfolyama kedden, a bitcoin, az ether és a ripple egyaránt kétszámjegyű veszteséget szenvedett el a piaci pánik által kiváltott masszív eladási hullámban.

Egy magánszemély vezeti a NAV adóslistáját

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 76 adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt tavaly a negyedik negyedévben, a lista első helyén egy budapesti lakcímű magánszemély, Reither Zoltán állt 2017. december végén 2,002 milliárd forint tartozással, amiből 668 millió forint adóhiány, 1,334 milliárd forint pedig bírság volt.

Monetáris tanács: jelenlegi szintjén marad az alapkamat

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa ellenszavazat nélkül támogatta az alapkamat 0,90 százalékon tartását a legutóbbi decemberi ülésén – derül ki a testület ülésének rövidített jegyzőkönyvéből, melyet szerdán publikált a jegybank.

35 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!