2017. július 27., csütörtök, Olga, Liliána napja

Címke: parlament

75 cikk 1/8 oldal

Anarchisták törtek be a görög parlamentbe

A Rubicon nevű görög anarchista szervezet mintegy 30 tagja tört be szerdán a görög parlament területére, ahol két, nemrég bebörtönzött görög fiatal szabadon engedéséért tüntetett.

Vége a brazil biztonságnak

Boldogan dőlhet hátra a korrupcióval vádolt brazil elnök, mert a szenátus kedden megszavazta a kormány munkaügyi reformját.

Visszaszerezte a kormány a teljes Seuso-kincset

Három évvel a Seuso-kincsek első nyolc darabjának hazaszállítását követően Magyarország visszaszerezte az ókori római eredetű páratlan leletegyüttes többi ismert darabját is.

Delejes szalagok, bujkáló ügynökök

Az Országgyűlés egyik utolsó döntése volt, hogy a levéltárába kerülhetnek azok a mágnesszalagok, amelyeken a Kádár-rendszer utolsó éveinek állambiztonsági információit tárolták.

Nagy arányban bizalmat szavazott a francia nemzetgyűlés az új kormánynak

Nagyarányú bizalmat kapott kedden az új francia kormány a nemzetgyűlésben, miután Édouard Philippe miniszterelnök egyórás beszédében bemutatta gazdasági és társadalmi reformprogramját, amelyben vállalkozásbarát intézkedéseket és az állami kiadások lefaragását ígérte.

Megszavazta a szerb parlament az új kormányt

Megszavazta az Ana Brnabic vezette új szerb kormányt a belgrádi parlament csütörtökön, és ezzel Ana Brnabic lett Szerbia első női miniszterelnöke.

75 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!