2017. május 24., szerda, Eszter, Eliza napja

Címke: párizs

36 cikk 1/4 oldal

Százezer látogató a Szépművészeti Múzeum madridi kiállításán

Várhatóan mintegy százezer látogatóval zár vasárnap a budapesti Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményéből Remekművek Budapestről – A reneszánsztól az avantgárdig címmel megrendezett kiállítás a madridi Thyssen-Bornemisza Múzeumban.

Aki ellen lázadni lehet

Színész, rendező és színházigazgató. Dolgozott Andrzej Wajdával, Peter Brookkal és Steven Spielberggel is, a Comédie-Française társulatának örökös tagja.

Misszió készül Niger határaira a migráció megfékezésére

Róma, Párizs és Berlin közös humanitárius-rendőrségi missziót tervez az afrikai Niger északi, Líbiával szomszédos határtérségében az erre áthaladó migráció megfékezésére – számolt be a La Repubblica olasz napilap szerdán.

Párizs is visszalép az olimpiától?

A párizsi szervezőbizottság csak a 2024-es rendezés esetén tudja garantálni, hogy az eredetileg tervezett helyszínen épül meg az olimpiai falu – tudatták a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szemlebizottságával a francia szervezők.

Charles Gati Párizst dicséri

Az agg gondolkodó ezúttal a franciaországi választások elemzésén keresztül vezette le, miért nem szabad elcsüggednie a hazai ellenzéknek.

A párizsi változásokra

Csak az maradhat a pályán, aki orvosi igazolást tud felmutatni arról, hogy testtömegindexe az egészséges értékhatárokon belül mozog.

A párizsi ügyészség vizsgálatot indított a számítógépes támadás ügyében

Vizsgálatot indított a párizsi ügyészség az Emmanuel Macron francia elnökjelölt kampánycsapatát ért számítógépes támadás ügyében, amelynek eredményeként a belső levelezésből több ezer e-mail vált nyilvánosan elérhetővé az interneten – jelentette be vasárnap az ügyészség.

36 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!