2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja

Címke: párbeszéd

17 cikk 1/2 oldal

Kétségessé vált a közös MSZP–Párbeszéd-lista

Ha a közvélemény-kutatások nem igazolják vissza a várakozásokat, az MSZP nem állít közös listát a Párbeszéddel, hanem saját listáján ajánl helyet Karácsony Gergelyéknek.

Mogherini: bíróság elé kell állítani Oliver Ivanovic gyilkosait

Az Európai Unió azt várja a koszovói hatóságoktól, hogy fáradságot nem kímélve tegyenek meg mindent Oliver Ivanovic vezető koszovói szerb politikus gyilkosainak felkutatása és haladéktalan bíróság elé állítása érdekében – jelentette ki Federica Mogherini, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselője kedden.

Karácsony Gergely a szövetségben bízik

Az ellenzéki politikus egy rablóbandához hasonlította az Orbán-kormányt, amely szerinte a társadalmi felemelkedés útjában áll, kitolná Magyarországot Európa térképéről.

Heves és erőszakos kampányra kell felkészülni

Négy évvel ezelőtt ilyenkor már látni lehetett, hogy ki lesz Orbán Viktor kormányfő kihívója, de most Szél Bernadett, Karácsony Gergely és Vona Gábor vitatkozik egymással.

Baloldali többséget vizionál Karácsony

Egyfajta önbizalomnövelő tréningnek hatott az MSZP budapesti évadnyitója, amelyet szerdán Zuglóban rendeztek. A felszólalók programokról, tartalmi elemekről nem beszéltek.

Újabb trükkön bukhatnak el Vonáék

Az Állami Számvevőszék két év múlva soron következő vizsgálata valószínűleg újabb, a tavaszinál is nagyobb mértékű tiltott pártfinanszírozást állapított volna meg a Jobbiknál.

17 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!