2017. április 24., hétfő, György napja

Címke: pályázatok

18 cikk 1/2 oldal

A világ technológiai újdonságait mutatja be A jövő utcája kiállítás

A világ technológiai újdonságait, a közeljövő áttörő innovációit mutatja be A jövő utcája elnevezésű ingyenes kiállítás Budapesten április 22-én és 23-án. A tárlatot az idei CRAFT szoftverfejlesztői konferenciához kapcsolódóan rendezik meg a fővárosi Madách téren.

Több forrás jut kapacitásbővítésre

Nem kell már sokat várniuk a gazdáknak a vidékfejlesztési pályázatok elbírálására, hamarosan a legtöbb beruházási felhívás esetében eredményt hirdetnek.

A vidékfejlesztési program valamennyi pályázati felhívását meghirdették

A vidékfejlesztési program valamennyi pályázati felhívását meghirdették március 31-ével, ami a 2014 és 2020 közötti időszakra 1300 milliárd forint összegű európai uniós keretet biztosít Magyarországnak – mondta a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára a kiskőrösi agrárexpón megtartott sajtótájékoztatón.

NGM: határidő előtt elérhető a településfejlesztési pályázatok kerete

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) hét évre (2014-2020) vonatkozó 1231 milliárd forintos teljes keretösszegét pályázatok formájában már meghirdette a Nemzetgazdasági Minisztérium a kormány által kitűzött március 31-i határidő előtt – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára szerdán az MTI-t.

18 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!