2017. augusztus 23., szerda, Bence napja

Címke: pályázatok

9 cikk 1/1 oldal

Kapósak lesznek az albérletek

Ingatlanpiaci szakemberek azt javasolják a diákoknak, hogy lakótársakkal szövetkezzenek, mert így akár negyedelhető is az amúgy borsos albérleti költség.

Alapérték lehet az önkéntesség

Az általunk kezelt európai uniós programok arra irányulnak, hogy javítsák a munkavállalók képességeit, ezáltal erősítsék a foglalkoztatást – nyilatkozta lapunknak Schanda Tamás.

NMHH: médiaszolgáltatók pályázatairól döntött a médiatanács

Egy budapesti, valamint egy telkibányai és tokaji rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívását véglegesítette, egy helyi televízióban többször szabálytalanul közzétett politikai reklám miatt pedig bírságot szabott ki a médiatanács – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtökön az MTI-vel.

Ötmilliárd szociális célokra

Ötmilliárd forint támogatásra pályázhatnak szociális és gyermekvédelmi szakellátást nyújtó egyházi és civil szervezetek.

Napokon belül döntenek a vidékfejlesztési pénzekről

A napokban összesen közel 77 milliárd forintról szóló támogatói határozatokat kapnak kézhez a Vidékfejlesztési program keretében az agrár-környezetgazdálkodási tevékenységre és a településképet meghatározó épületek rekonstrukciójára, közösségi terek létrehozására pályázók – mondta a Világgazdaságnak Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

Indokolt a pályázatok módosítása

Az uniós pályázati rendszer rugalmasságát bizonyítja, hogy a megjelent kiírásokat folyamatosan finomhangolja az irányító hatóság.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!