2017. június 29., csütörtök, Péter, Pál napja

Címke: pályázatok

15 cikk 1/2 oldal

Napokon belül döntenek a vidékfejlesztési pénzekről

A napokban összesen közel 77 milliárd forintról szóló támogatói határozatokat kapnak kézhez a Vidékfejlesztési program keretében az agrár-környezetgazdálkodási tevékenységre és a településképet meghatározó épületek rekonstrukciójára, közösségi terek létrehozására pályázók – mondta a Világgazdaságnak Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

Indokolt a pályázatok módosítása

Az uniós pályázati rendszer rugalmasságát bizonyítja, hogy a megjelent kiírásokat folyamatosan finomhangolja az irányító hatóság.

Csúszásban az európai uniós pályázatok

Bár március 31-ig valóban meghirdette a kormány a 2014-2020-as európai uniós fejlesztési ciklus valamennyi felhívását, ahhoz még további három-öt hónap kell, hogy a cégek és az önkormányzatok ténylegesen megpályázhassák a hét évre eső 12 ezer milliárd forint teljes keretét – mondta a keddi Világgazdaságnak a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. vezérigazgatója.

Tanyafejlesztési Program 1,225 milliárd forintból

Az idén 1,225 milliárd forint fordítható a hetedik alkalommal kiírt és nemzeti forrásból működtetett Tanyafejlesztési program finanszírozására – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

A világ technológiai újdonságait mutatja be A jövő utcája kiállítás

A világ technológiai újdonságait, a közeljövő áttörő innovációit mutatja be A jövő utcája elnevezésű ingyenes kiállítás Budapesten április 22-én és 23-án. A tárlatot az idei CRAFT szoftverfejlesztői konferenciához kapcsolódóan rendezik meg a fővárosi Madách téren.

15 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!