2017. május 24., szerda, Eszter, Eliza napja

Címke: pályázatok

20 cikk 1/2 oldal

Csúszásban az európai uniós pályázatok

Bár március 31-ig valóban meghirdette a kormány a 2014-2020-as európai uniós fejlesztési ciklus valamennyi felhívását, ahhoz még további három-öt hónap kell, hogy a cégek és az önkormányzatok ténylegesen megpályázhassák a hét évre eső 12 ezer milliárd forint teljes keretét – mondta a keddi Világgazdaságnak a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. vezérigazgatója.

Tanyafejlesztési Program 1,225 milliárd forintból

Az idén 1,225 milliárd forint fordítható a hetedik alkalommal kiírt és nemzeti forrásból működtetett Tanyafejlesztési program finanszírozására – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

A világ technológiai újdonságait mutatja be A jövő utcája kiállítás

A világ technológiai újdonságait, a közeljövő áttörő innovációit mutatja be A jövő utcája elnevezésű ingyenes kiállítás Budapesten április 22-én és 23-án. A tárlatot az idei CRAFT szoftverfejlesztői konferenciához kapcsolódóan rendezik meg a fővárosi Madách téren.

Több forrás jut kapacitásbővítésre

Nem kell már sokat várniuk a gazdáknak a vidékfejlesztési pályázatok elbírálására, hamarosan a legtöbb beruházási felhívás esetében eredményt hirdetnek.

A vidékfejlesztési program valamennyi pályázati felhívását meghirdették

A vidékfejlesztési program valamennyi pályázati felhívását meghirdették március 31-ével, ami a 2014 és 2020 közötti időszakra 1300 milliárd forint összegű európai uniós keretet biztosít Magyarországnak – mondta a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára a kiskőrösi agrárexpón megtartott sajtótájékoztatón.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!