2017. november 23., csütörtök, Kelemen, Klementína napja

Címke: OTP

18 cikk 1/2 oldal

Vita a Soros-tervről, ami van

A migrációs terv mögött Soros György társadalommal és a világgal kapcsolatos víziói állnak, amelyekben erősen támaszkodott Karl Popper liberális filozófus nézeteire.

Szerbiában vásárolna bankot az OTP

Még az év vége előtt megkezdik a szerbiai Komercijalna Banka privatizációját, amelyre három érdeklődő van, közöttük az OTP Bank is.

Jó volt az OTP negyedéve

A kedvező elemzői előrejelzéseket is meghaladó eredményről számolt be az OTP: már az év első kilenc hónapja alatt felülmúlta tavalyi egész éves eredményét.

Nyolcvan milliárd profit három hónap alatt

Az OTP Bankcsoport 79,329 milliárd forintos konszolidált adózott nyereséget ért el a harmadik negyedévben, 2 százalékkal kevesebbet az előző negyedévinél, és 14 százalékkal többet az egy évvel korábbinál – közölte a bankcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken, a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerinti jelentésében.

Újabb rekord dőlt meg a pesti parketten

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 34,41 pontos, 0,09 százalékos emelkedéssel, 39 132,62 ponton zárt pénteken, ami új történelmi csúcs.

Éves csúcsán az OTP

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 171,99 pontos, 0,44 százalékos emelkedéssel, 39 081,77 ponton zárt szerdán.

Újabb történelmi csúcson a Budapesti Értéktőzsde

Általánosságban jó hangulat jellemezte a tőzsdét, a magyar részvényindex átlagon felüli teljesítményt nyújtott, régiós szinten a lengyel és cseh részvényindexet is felülmúlta.

Az idén is jól megy a nyugdíjpénztáraknak

A legeredményesebb önkéntes nyugdíjpénztári alap több mint 13 százalékot hozott idén, de más, sok részvényt tartó portfólióval is 5-10 százalékot lehet keresni – írja keddi számában a Világgazdaság.

18 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!