2017. május 25., csütörtök, Orbán napja

Címke: orvosok

9 cikk 1/1 oldal

Nagyobb egészségügyi béremelést terveznek

Lapunk úgy tudja, a szakállamtitkárság már elkészítette az erre vonatkozó előterjesztését, amely minden egészségügyi dolgozóra kiterjed.

Vitatják a non-doktori rendszer hatékonyságát

A kórházszövetség elnökhelyettese szerint nem szabad elítélni ezt a kezdeményezést, mielőtt megláthatnánk, milyen rövid és hosszú távú hatása lesz a magyar egészségügyre.

Kuruzslók, sarlatánok kíméljenek!

Idehaza a Gazdasági Versenyhivatal a legaktívabb a csalók lefülelésében, de hatásköre csupán arra terjed ki, hogy a delikvens cég a megfelelő módon promotálja-e termékét.

Magyarországon is lesznek majdnem doktorok

A jelenleginél gyorsabban juthatnak egészségügyi ellátáshoz a betegek, miután Magyarországon is meghonosodik az úgynevezett non-doktori rendszer.

Az orvosok többsége hálapénzmentes egészségügyben szeretne dolgozni

Az orvosok többsége hálapénzmentes egészségügyben szeretne dolgozni, 60 százalékuk szerint azonban pusztán a béremeléssel a paraszolvencia nem fog eltűnni – derült ki a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete (Reszasz) megbízásából készült felmérésből.

Folytatódhat az egészségügyi alapellátás-fejlesztési modellprogram

A kormány az idei évre biztosítani fogja az egészségügyi alapellátás-fejlesztési modellprogram folytatásához szükséges forrásokat – jelentette be az egészségügyi ágazati koordinációs helyettes államtitkár szerdán a témában rendezett szakmai konferencián, Budapesten.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!