2017. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: oroszország

220 cikk 1/22 oldal

Letartóztatnák Jacenyukot az oroszok

Fegyveres banditizmus és szándékos emberölés gyanúja miatt távollétében elrendelte hétfőn Arszenyij Jacenyuk volt ukrán miniszterelnök letartóztatását a jesszentuki városi bíróság.

Putyin: Moszkva és Belgrád kapcsolatai barátiak maradnak

Nem kétséges, hogy Moszkva és Belgrád kapcsolatai a közelgő szerb elnökválasztások után is barátiak maradnak – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor hétfőn a Kremlben fogadta Aleksandar Vucic szerb kormányfőt.

A vesszőparipa lovagjai

A balliberális barátok még rá is tesznek egy lapáttal: fütyülnek. Fújják, egyre fújják a sípot, teli tüdőből, reggel, éjjel meg este, bele a nemzet arcába

Egy hétig is eltarthat a tűz megfékezése az ukrajnai lőszerraktárban

A jelenlegi helyzet szerint néhány naptól akár egy hétig is eltarthat, amíg megszűnnek a robbanások és sikerül eloltani a tüzet a kelet-ukrajnai Balaklija városánál lévő lőszerraktárban – jelentette ki Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök csütörtökön azon a sajtótájékoztatón, amelyet a katasztrófa helyszínének körzetében tartott, miután személyesen megismerkedett a kialakult helyzettel.

Kreml: Kijevet terheli a felelősség a Voronyenkov-gyilkosságért

Abszurdnak nevezte a Kreml szóvivője azt az állítást, hogy Gyenyisz Voronyenkov volt orosz képviselő meggyilkolása mögött az orosz titkosszolgálatok állnak, és azt állította, hogy a történtekért Kijev a felelős, mert – mint fogalmazott – nem tudta szavatolni a politikus biztonságát.

220 cikk 1/22 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!