2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: oroszország

152 cikk 1/16 oldal

Félnek az orosz medvétől

Jövőre az unió állampolgárai megválasztják az Európai Parlament képviselőit a következő ötéves ciklusra, a kérdés az, hogy hány széket szereznek az oroszok.

Baltás támadás és gyújtogatás egy szibériai iskolában

Egy tinédzser késsel és baltával megsebesített öt gyereket és egy tanárnőt az Oroszországhoz tartozó Burjátföld egyik településének általános iskolájában, és felgyújtott egy osztálytermet – jelentette a helyi rendőrség.

Moszkva: alaptalan a Phenjan elleni szankciók orosz megsértésének vádja

Teljességgel megalapozatlanok Rex Tillerson amerikai külügyminiszter arra vonatkozó kijelentései, hogy Moszkva nem teljesíti maradéktalanul az Észak-Korea ellen bevezetett szankciókból fakadó kötelezettségeit – jelentette ki Igor Morgulov orosz külügyminiszter-helyettes a TASZSZ-nak nyilatkozva.

Soros György a visszavágásra készül

Párhuzamot vont a nemzeti-konzervatív, saját megfogalmazása szerint populista-nacionalista politikai kurzusok és a megbukott kommunista rezsimek között a tőzsdespekuláns.

Lavrov: Amerika nem használ a világnak

Lavrov általánosságban is és ismételten azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy a többpólusú világrend kialakulása közepette illegitim eszközökkel törekszik visszaszoruló vezető szerepének megőrzésére.

Prés a résben

A szentpétervári gyorssal befutott Vlagyimir Putyin, és tizenhét év elteltével is elfelejt elmenni. Márciusban elnökválasztást tartanak, amelyen újabb hat évre betonozza be a hatalmát.

152 cikk 1/16 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!