2017. március 25., szombat, Irén, Írisz napja

Címke: Orbán-kormány

12 cikk 1/2 oldal

Megosztotta a Jobbikot Z. Kárpát

Semmilyen szocialista-liberális kormányzattal nem tudok egyetérteni – reagált Toroczkai László, Ásotthalom jobbikos polgármestere Z. Kárpát Dániel kijelentésére.

Átlátszó

Egyértelmű a szándék, a karaktergyilkossági kísérlet, az ezzel párhuzamos lélektani hadviselés a kormányfő ellen, és a megrendelést lelkesen teljesíti a Jobbik elnöke.

Hamis dokumentumok, külföldi megbízók?

Titkosszolgálati kapcsolatokkal bíró bűnözői körök egy lejáratási hullámmal Pintér Sándor menesztését akarják elérni a belügyi tárca éléről.

Áder János marad a köztársasági elnök

A régi-új köztársasági elnök felszólalásában jelezte, hogy a továbbiakban is az eddig megfogalmazott értékek és elvek mentén kíván tevékenykedni.

Az MSZP elvenné az adókedvezményt

A szocialista politikus sávokról, kulcsokról egyelőre nem akart nyilatkozni, arra hivatkozva, hogy ez még későbbi egyeztetések függvénye.

Zavart stílus, zavart gondolatok

Ideje szertefoszlatni azt a mesterségesen keltett tévhitet, hogy Gyurcsány Ferenc kiváló szónok. Soha nem volt az. Csak kiváló szemfényvesztő.

Ombudsmanból liberális megmondóember

Majtényi a liberális holdudvarhoz tartozott, nem véletlen, hogy az SZDSZ alkotmánybírónak is jelölte, ám sem az MSZP, sem a Fidesz nem támogatta.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!