2017. május 27., szombat, Hella napja

Címke: önkormányzat

35 cikk 1/4 oldal

Rákossy Balázs: 50 milliárd forint jut hajdú-bihari fejlesztésekre

Hajdú-Bihar megye települései 50 milliárd forintot használhatnak fel a Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) forrásaiból, eddig 30 milliárd forint odaítéléséről született döntés – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára hétfőn Debrecenben sajtótájékoztatón.

Béremelés az önkormányzatoknál

Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium államtitkára hangsúlyozta: az önkormányzati rendszer bevált, jól működik, csak finomhangolásra lehet számítani.

Újraindítják a távfűtést Miskolcon

Újraindítják a távfűtést kedden a hidegre fordult idő miatt Miskolcon – közölte a városi önkormányzati cégeket tömörítő Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője hétfőn.

Hat településen rendeznek időközi választást

Hat településen rendeznek ma időközi önkormányzati választást: négy helyen polgármestert, két fővárosi kerületben egyéni képviselőt választanak.

Komoly gondokat okozott a télies idő a budai hegyvidéken

Nehezen megközelíthető a Normafa környéke és jelentős fennakadások alakultak ki a környék közlekedésében, ezért a XII. kerületi önkormányzat átszállítja a Normafa Óvodából a Németvölgyi Általános Iskolába azokat a gyerekeket, akiket még nem hoztak el a szüleik.

35 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!