2017. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja

Címke: olimpia

103 cikk 1/11 oldal

Párizs nem 2028-ban rendezne olimpiát

A 2028-as olimpia megrendezése nem opció a négy évvel korábbi játékokra kandidáló Párizs számára – jelentette be a francia főváros pályázatának vezetője kedden.

Befagyasztva a legjobbak közé

A rövidpályás gyorskorcsolyázók rotterdami világbajnokságán válogatottunk két ezüsttel és egy bronzzal befagyasztotta magát a szűk elitbe.

Olimpia 2024: fontos határozatot hozott a Nemzeti Választási Bizottság

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfői ülésén megváltoztatta a Fővárosi Választási Bizottságnak (FVB) azt a határozatát, amelyben a testület a budapesti olimpiáról tervezett népszavazás kiírásához szükséges aláírások számáról döntött. Az NVB álláspontja szerint a helyi népszavazáson azok a választópolgárok vehetők figyelembe, akik az adott településen egy időközi önkormányzati választáson is jogosultak lennének szavazni.

Egy szál virág

Nem készíttetett magának az alkalomra vadonatúj bocskait, egyetlen hivatalos fénykép árulkodik csak a pillanatról.

Parragh László: ellopták az üzleti élettől az olimpia lehetőségét

Az üzleti közösség végtelenül csalódott, mert ettől a generációtól ellopták azt a lehetőséget, hogy Magyarország olimpiát rendezzen, a következő 50 évben ugyanis erre nem lesz lehetőség – jelentette ki Parragh László csütörtökön Zalaegerszegen.

Szétdúlt remények, üresség

Vajon tudják-e a momentumosok, tisztában vannak-e azzal, hogy akciójukkal a Horn Gyula–Magyar Bálint-féle MSZP–SZDSZ-hagyományt követik?

103 cikk 1/11 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!