2017. április 24., hétfő, György napja

Címke: olimpia

94 cikk 1/10 oldal

Budapest később is pályázni fog olimpiarendezésre

A tervezett sportberuházásokat megvalósítják és Budapest újra pályázni fog olimpiarendezésre – jelentette ki Fürjes Balázs az olimpiai sportágakkal, hírekkel foglalkozó insidethegames portálnak nyilatkozva.

Nem kérnek az olimpiából

Közleményben tudatta az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vezetősége: úgy tervezi a következő idényt, hogy a 2018-as téli olimpiai játékok idején nem szünetel a bajnokság.

Párizs nem 2028-ban rendezne olimpiát

A 2028-as olimpia megrendezése nem opció a négy évvel korábbi játékokra kandidáló Párizs számára – jelentette be a francia főváros pályázatának vezetője kedden.

Befagyasztva a legjobbak közé

A rövidpályás gyorskorcsolyázók rotterdami világbajnokságán válogatottunk két ezüsttel és egy bronzzal befagyasztotta magát a szűk elitbe.

Olimpia 2024: fontos határozatot hozott a Nemzeti Választási Bizottság

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfői ülésén megváltoztatta a Fővárosi Választási Bizottságnak (FVB) azt a határozatát, amelyben a testület a budapesti olimpiáról tervezett népszavazás kiírásához szükséges aláírások számáról döntött. Az NVB álláspontja szerint a helyi népszavazáson azok a választópolgárok vehetők figyelembe, akik az adott településen egy időközi önkormányzati választáson is jogosultak lennének szavazni.

Egy szál virág

Nem készíttetett magának az alkalomra vadonatúj bocskait, egyetlen hivatalos fénykép árulkodik csak a pillanatról.

94 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!