2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: OLAF

20 cikk 1/2 oldal

Demszky részletes terv nélkül építtetett

Újfent bebizonyosodott: a 4-es metró korrupciógyanús beruházása kapcsán a döntéseket Demszky Gábor volt szabad demokrata főpolgármester és köre, illetve a DBR Metró Projekt Igazgatóság hozta meg – közölte a 4-es metró beruházását vizsgáló fővárosi munkacsoport vezetője, aki arról is beszélt: a BKV-nak csak „bábszerep” jutott a projektben.

Az OLAF tavaly 630 millió eurót utaltatott vissza

Több mint 270 vizsgálatot zárt le tavaly az Európai Unió csalás elleni hivatala (OLAF), amely ezek nyomán nagyjából 630 millió euró visszafizettetésére tett javaslatot – derült ki a szervezet szerdán közzétett éves jelentéséből.

Újabb vádemelés történt az OLAF jelzésére

A bűncselekményben érintett budapesti székhelyű cég információtechnológiai szolgáltatás nyújtásával foglalkozott mondta a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Harminc igazságügyi ajánlást és négy jelzést tett az OLAF az ügyészségnek

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) 2012 óta harminc igazságügyi ajánlást és négy jelzést tett a Legfőbb Ügyészségnek, amely valamennyi ügyben nyomozást rendelt el, csak azokban nem, amelyekben már korábban indult nyomozás – mondta a vádhatóság szóvivője egy keddi háttérbeszélgetésen.

Sokba kerülhet Gyurcsányék ügylete

A négyes metró után itt az újabb baloldali korrupciós botrány. A magyar kormánynak 18 milliárd forintot kell visszafizetnie az Európai Bizottságnak.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!