2018. január 19., péntek, Sára, Marió napja

Címke: október 23.

47 cikk 1/5 oldal

A magyar a szabadság nemzete

Az idő múlása immár lehetővé teszi a történések szakmai értékelését, és választ adhatunk arra a kérdésre, mi is volt 1956 igazi tartalma, igazsága.

Kopjafa a diktatúra áldozataiért

A hároméves Bodó Ferike is fogdába került. Bűne: felkapaszkodott a bevásárlókocsira, és a rendőr intésére nem szállt le azonnal.

Tessék választani!

A Jobbik vezetőjének szavaival élve a szakadék szélén áll az ellenzék: nincsenek hiteles politikusok, hiányzik a vízió, a kreativitás, és a mindent elsöprő akarat is távol áll tőlük.

Vona: Nem érdekel, ki jobb- és baloldali

A Jobbik elnöke ünnepi beszédében teljes körű összefogásra szólított fel a kormány leváltásáért, hangsúlyozva, hogy nem ér­dekli, ki mérsékelt és ki radikális, hogy ki konzervatív és ki liberális.

Szanyi Tibor és 1956 emléke

Több ismerősömmel is arra fogadtunk, Szanyi Tibor nem fogja tudni megállni, hogy ne gyalázza, ne tegye zárójelbe 1956-ot. Nem tudta. Szerintem nem is nagyon próbálkozott.

A nemzet öröksége kötelez

Mi, magyarok voltunk azok, akik megtörtük a hallgatás jegét, akik megneveztük az erőket, amelyek el akarják vágni Európát nemzeti gyökereitől. Orbán Viktor ünnepi beszéde október 23-án.

Ünnep, idézőjel nélkül

Olyan nap volt ez a mostani október 23-a, amilyennek lennie kellett. Benne volt minden, ami tükrözi, visszaadja a mai helyzetet.

47 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!