2017. október 19., csütörtök, Nándor napja

Címke: nyugdíj

11 cikk 1/2 oldal

Fidesz-MSZP tévévita: a kerítés állni fog

A nyugdíjakról szólva Gulyás Gergely azt emelte ki, hogy Orbán Viktor 2010-es kormányra kerülése óta jobban emelkedtek mint a reálbérek, így nőhetett a vásárlóértékük is.

Fidesz: a DK képviselői elvettek egyhavi nyugdíjat

A Fidesz a DK alelnökének nyilatkozatára reagált, aki a kormányra kerülésük esetén többek között kétpilléres nyugdíjrendszert és az alapnyugdíj bevezetését ígérte.

Az időskor nem hátrány, hanem lehetőség

A legnagyobb lélekszámú fővárosi kerület, Újbuda képviselő-testülete az országban elsőként, már 2008-ban úgy döntött, hogy az időseknek életminőség-javító programot indít.

Banai: tartható a jövő évi költségvetés, prémiumot kaphatnak a nyugdíjasok

A második negyedéves GDP-növekedés elmaradt ugyan a korábbiaktól, az alapvető fundamentumokkal azonban nincs prob­léma, így a kormány jövőre továbbra is 4 százalék feletti gazdasági bővüléssel, 3 százalékos inflációval és 2,4 százalékos GDP-arányos hiánnyal számol mérsék­lődő államadósság-ráta mellett – mondta a Világgazdaságnak Banai Péter Benő. A Nemzetgazdasági Minisztérium államháztartásért fe­lelős államtitkára a lapnak adott interjúban jelezte azt is: az idén először az emelésen kívül valószínűleg prémiumot is kaphatnak a nyugdíjasok.

Dolgoznánk időskorunkban

A magyarok többsége aggódik nyugdíjas évei miatt, megtakarítani mégis nagyon kevesen szoktak, pedig erre több, államilag támogatott megoldás is van.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!