2017. augusztus 20., vasárnap, István napja

Címke: Nyugat-Európa

7 cikk 1/1 oldal

Német kivonulás Incirlikről

Elkezdték az Iszlám Állam (ISIS) terrorszervezet elleni nemzetközi koalícióban részt vevő német alakulat kivonását a törökországi Incirlik légi támaszpontról.

Ugyanaz a márka, mégis van minőségbeli különbség

Minden második magyar vásárló tapasztalt már különbséget az azonos márkájú, Nyugat-Európában és Magyarországon egyaránt kapható élelmiszerek minősége között, a fogyasztók leginkább az édesipari termékeknél, a tejtermékeknél és az üdítőitaloknál találtak eltéréseket – derül ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) idén májusban mintegy 1000 ember megkérdezésével készült reprezentatív felméréséből, amelyet a Földművelésügyi Minisztérium (FM) jutatott el hétfőn az MTI-nek.

Wáberer döntött, visszaveszi a nevét

Döntését a nyugati országok rendőreinek a kelet-európai kamionsofőrökkel szembeni fellépésével indokolta a befektető, nagyvállalkozó.

Példakép-e még a Nyugat?

Ma már nyilvánvaló, hogy Nyugat-Európa századunk második felére eliszlámosodik. Értékrendje – ez súlyos állítás, de a valóságot tükrözi – degenerálódott.

Plüssmacik dzsihád idején

Az embernek olyan érzése támad, mintha egy abszurd világba tévedt volna, ahol mindenki kábultan lebeg, mert kikapcsolták a valóságot az életükből.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!