2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja

Címke: Nyíregyháza

11 cikk 1/2 oldal

Öt év fegyházra ítéltek két drogdílert Nyíregyházán

Kábítószer-kereskedelem bűntettének kísérlete miatt jogerősen öt-öt év fegyházbüntetésre ítélt két embert szerdán a Nyíregyházi Törvényszék – közölte a bíróság sajtószóvivője az MTI-vel.

Féltve őrzött közkincsek

„A Nyírség Magyarország legszebb tája. Írni róla csak olyan gyöngédséggel lehet, mint egy halott menyasszonyról” – írta Krúdy Gyula, e táj szülötte.

Ötmilliárdos fejlesztési többletforrást kapott Nyíregyháza

A kormány ötmilliárd forint fejlesztési többletforrást biztosított Nyíregyházának, a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely önkormányzati közgyűlése csütörtöki ülésén úgy döntött, hogy az összeget a település a Modern városok programban szereplő projektek kiegészítő beruházásaira használja fel.

Csempészett cigarettát találtak egy nyíregyházi garázsban

Több mint 27 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak a rendőrök egy nyíregyházi garázsban, ahol két ukrán állampolgárt fogtak el – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szombaton az MTI-vel.

Folytatódik a Nyíregyházát nyugatról elkerülő út építése

Várhatóan decemberre elkészülnek a Nyíregyházát nyugatról elkerülő út következő, a 36-os és 38-as főutak közötti szakaszának kiviteli tervei – olvasható a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat közgyűlése számára készített tájékoztatóban, amelyet csütörtöki ülésén hagyott jóvá a helyhatóság testülete.

Uzsorásokat ítélt el a Nyíregyházi Törvényszék

Uzsora bűncselekmény és zsarolás bűntette miatt jogerősen 1 év 8 hónap, illetve 10 hónap – végrehajtásában két évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék azt a nyírbogdányi férfit és nőt, akik magas kamatra adtak kölcsön pénzt nehéz anyagi helyzetben lévő családoknak – közölte a törvényszék sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!