2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja

Címke: Nyíregyháza

13 cikk 1/2 oldal

Megállapodást köt Debrecen és Nyíregyháza

A felek a megállapodással növelni kívánják az észak-alföldi régió versenyképességét, segítenék, hogy minél hamarabb felzárkózhasson az Európai Unió fejlettebb régióihoz.

Vádat emelt az ügyészség a nyíregyházi repülőgép-baleset ügyében

Légi közlekedés halált okozó gondatlan veszélyeztetésének vétsége miatt emelt vádat az ügyész egy oktató ellen, akinek mulasztásai miatt május 20-án Nyíregyházán egy tanuló lezuhant vitorlázó repülőgépével, és meghalt – tájékoztatta Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Telekocsi, a gyorsvonatok élelmes versenytársa

Rövidebb idő alatt célba ér, olcsóbb és kényelmesebb, mint a vonat – mi az? A telekocsis fuvarmegosztó portálok jelentős forgalmat generálnak a hazai nagyvárosok között.

Nyíregyházi klórmérgezés: büntetőeljárást indított a rendőrség

A Nyíregyházi Egyetemen történt klórgázmérgezés ügyében foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedd este az MTI-vel.

Postai kézbesítőt ért támadás Nyíregyházán

Késsel támadt egy postai kézbesítőre egy ismeretlen férfi csütörtök délelőtt Nyíregyházán, a postás könnyebben megsérült, a támadót keresi a rendőrség – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!