2017. február 21., kedd, Eleonóra napja

Címke: Nyíregyháza

11 cikk 1/2 oldal

Halálos baleset Nyíregyházán

Közúti balesetben meghalt egy ember pénteken kora reggel Nyíregyházán – közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Edu ász a magyar kártyában

Jonas Eduardo Américo az 1970-ben világbajnok brazil válogatott labdarúgója, aki üzletemberként régóta jelen van a sportágban, megvásárolná a nyíregyházi Bozsik Akadémiát.

Öt év fegyházra ítéltek két drogdílert Nyíregyházán

Kábítószer-kereskedelem bűntettének kísérlete miatt jogerősen öt-öt év fegyházbüntetésre ítélt két embert szerdán a Nyíregyházi Törvényszék – közölte a bíróság sajtószóvivője az MTI-vel.

Féltve őrzött közkincsek

„A Nyírség Magyarország legszebb tája. Írni róla csak olyan gyöngédséggel lehet, mint egy halott menyasszonyról” – írta Krúdy Gyula, e táj szülötte.

Ötmilliárdos fejlesztési többletforrást kapott Nyíregyháza

A kormány ötmilliárd forint fejlesztési többletforrást biztosított Nyíregyházának, a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely önkormányzati közgyűlése csütörtöki ülésén úgy döntött, hogy az összeget a település a Modern városok programban szereplő projektek kiegészítő beruházásaira használja fel.

Csempészett cigarettát találtak egy nyíregyházi garázsban

Több mint 27 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak a rendőrök egy nyíregyházi garázsban, ahol két ukrán állampolgárt fogtak el – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szombaton az MTI-vel.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!